Icon - Blue - Equal

Det rigtige fundament 
øger samarbejde og værdien af BI 

OK_500x500

Alle cases

OK a.m.b.a

www.ok.dk

OK_logo

 

OK ville gerne skabe en stærk BI-platform, så organisationen fik bedre indsigt i sine data og samtidig var bedre rustet til løbende at få mere værdi ud af sine data. 

Hvem er OK?

Det ledte  
OK a.m.b.a efter


OK stod over for den udfordring, at de gerne ville begynde at anvende Microsofts Business Intelligence (BI) platform for hurtigere at kunne skabe viden i forretningen. OK havde gennem længere tid opnået indsigt i platformen, men ønskede at få hjælp udefra - i forbindelse med implementeringen.

Gratis guide: Succes med BI


Den implementerede  

løsning


OK og Inspari indgik samarbejde i slutningen af 2011 med det formål, at Inspari skulle hjælpe OK med at komme i gang med Microsoft BI-platformen - med afsæt i best practice. Det betød afdækning af infrastruktur, pilotprojekter, undervisning i PowerPivot, opsætning af Best Practice Framework mv. Alt sammen for at sætte OK i stand til, på bedst mulig måde, at arbejde med en solid løsning, hvor fundamentet var det helt rigtige.

En række af Insparis standarder - såsom standardkurser, BI-metode, udviklings framework mv. bidrog væsentligt til, at denne proces blev effektiv og lærerig. Samtidig skabte OK og Inspari i fællesskab en dialog omkring, hvorledes Business Intelligence-projekter i fremtiden skulle drives hos OK.

ok-amba_1536x768

 

Det fik OK 
ud af løsningen


OK har i dag en komplet Microsoft Business Intelligence platform, der giver dem mulighed for at gøre data til viden og bringe denne helt ud til de relevante brugere.

Superbrugerne kan selv arbejde med deres egne PowerPivot modeller, og disse kan efterfølgende gøres tilgængelige for hele forretningen. Derved er der skabt en platform, der indbyder til et godt samarbejde mellem forretningen og it, hvor begge bidrager til, at værdien af fremtidens BI platform kan opnås.

Hvem er OK?


OK er et dansk andelsselskab ejet af ca. 17.000 kunder og forhandlere. OK har hovedkontor i Viby ved Aarhus. De har mere end 670 tankstationer og er Danmarks mest solgte benzinmærke.

OK forsyner desuden boligejere, landbrug og erhvervsliv med olie, biobrændsel, naturgas, el, varmepumper og solceller. 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.