Icon - Blue - Equal

Let og overskuelig timegodkendelse med Power Apps & Power BI


800x800-Hedeselskabet

Hedeselskabet arbejder for at modvirke klimaforandringer, genanvende naturens ressourcer og øge biodiversiteten. Gennem arbejdet med innovation udvikler de løbende nye skalerbare forretningsområder og ydelser, som skal styrke forretningen i fremtiden.

Hedeselskabet har rigtig mange medarbejdere, der udfører mange typer opgaver i forskellige divisioner, hvorfor de skal fakturere og holde styr på rigtig mange timer. 

For at gøre denne proces lettere og reducere udgifterne har Hedeselskabet rykket deres timegodkendelse over i Power Apps.

Med de nye Power Apps har alle medarbejdere nu samme proces og deadlines i forbindelse med godkendelse af timer. Det gør det nemmere at guide medarbejdere, der skal bruge hjælp.
Tommy Ballentin
Business Analyst, Hedeselskabet

Power Apps erstatter
besværlig og dyr timegodkendelse

 

Hedeselskabets tidligere løsning til timegodkendelse var forskellig fra division til division, hvilket var både dyrt og besværligt, da dette resulterede i mange systemer og processer, der alle krævede forskellig support og vejledning.

I samarbejde med Inspari har Hedeselskabet derfor rykket deres timegodkendelse over i Power Apps indlejret i Power BI. 

Det betyder, at de timer der bliver registreret af medarbejderne i diverse systemer, bliver samlet i deres eksisterende Data Warehouse, hvorefter de bliver udstillet i en Power BI rapport med en integreret Power App til selve godkendelsen.

Power App’en gør det muligt at markere enkelte records med et flag, der markerer, hvorvidt en timeregistrering er godkendt eller ej. Det resulterer i, at den enkelte række ikke længere bliver vist i Power BI-rapporten, når denne er godkendt. Derudover kan man fra andre rapporter trække informationer om, hvilke timer der er godkendt, og hvilke der ikke er.

 
Vi kan helt klart se mange andre processer, vi kan optimere på samme måde, og vi har allerede et par stykker på tegnebrættet til mulige projekter i nærmeste fremtid.
Tommy Ballentin
Business Analyst, Hedeselskabet

Microsoft som
det naturlige valg


Blandt andet fordi Hedeselskabet i forvejen brugte Microsofts produkter og var indehaver af et velfungerende Data Warehouse samt BI-setup, var Microsofts Power Platform et helt naturligt valg. Hertil kunne blandt andet sikkerhedsmodellen genanvendes til at gøre hele oplevelsen mere enkel for slutbrugeren. 

Fremtiden i Hedeselskabet byder på flere lignende projekter, hvor ambitionen er at Power Platformen og RPA (robotic process automation) skal være med til at forenkle og automatisere nogle tidskrævende processer.

Power Platform
FAQ

Klar på mere Power Platform? 
Se med her

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.