Find dit drømmejob
i Inspari

Se vores ledige stillinger og få et godt indblik i de spændende udfordringer, der venter dig hos os. Du kan også læse om processen – fra du søger og kommer til samtale, og til du kommer ombord og har din hverdag i Inspari.

Forhåbentlig er dit drømmejob hos os? Vi drømmer i hvert fald om, at du tager første skridt og sender os en ansøgning.

Kontakt os 

 

Hvem er du i Inspari?

 

Se vores ledige stillinger


Team Lead

... med mere

Mød Johan. Team Lead, familiefar, naturmenneske med mere - i Inspari ser vi nemlig dig som et helt menneske med hjerte og hjerne. Johans vej ind i dataverdenen var fysik. Måske er Johan din vej? Selvom enden af vejen ikke nødvendigvis er Johans team, så stol trygt på, at du i alle vores teams bliver mødt i øjenhøjde og med respekt for lige netop der, hvor du er i livet.

 

We are leading people

Certificeringer & uddannelse

– alt, hvad din hjerne drømmer om

Sparring & videndeling

– hjælpsomhed er en selvfølge

Inspari Social Club

– en personaleforening udover det sædvanlige

Drikke & snacks

– lækker kaffe, kolde drikke, frugt & nødder (og kage)

Lækker kantine

– buffet & mulighed for at tage aftensmad med hjem

Hele pakken

– attraktiv lønpakke & gode barselsvilkår

Gadgetnørderi

– Choose Your Own Device & hurtigt internet

Cykelordning

– bruttolønsordning til rugbrødsmotoren

Krymmel i hverdagen

– fra bilvask og indkøbsaftale over renseri

Når du søger job
i Inspari

Vi bliver altid glade for at modtage ansøgninger – både til vores ledige stillinger og de uopfordrede. På samme måde som du gør dig umage for at skrive din ansøgning, læser vi også din ansøgning i fortrolighed og med stor nysgerrighed.


Når du sender os en ansøgning, sker det gennem et automatisk rekrutteringssystem. På den måde sikrer vi dine personfølsomme data samt en effektiv og struktureret proces for dig som modtager.


Til samtalen mærker vi begge, om kemien er der, og for at lære dig endnu bedre at kende, bruger vi Insights Profilering på alle kandidater til 2. samtale. Det betyder, at alle medarbejdere i Inspari kender deres placering i Insights-hjulet, og vi bruger det aktivt i hverdagen. Der er ingen rigtige eller forkerte svar, og når vi kender din profil, kan vi også sikre, at vores teams er en god blanding af profiler og personligheder.

Du onboarder
før du går ombord

Det er afgørende for os, at du som ny medarbejder bliver en del af os allerede før første dag -selvfølgelig med respekt for det du forlader.

Fra før din første dag får du adgang til vores onboardingportal og dermed en del af vores videnkultur.

Når du starter hos os, er din kalender derfor allerede booket til en række sessioner om alt fra metode og løsninger til marketing og alarmer.

Vi underviser og træner nye medarbejdere i at navigere i vores vidensystemer og -processer, så videndeling bliver en del af måden at arbejde på. Og en måde at tænke på. Når du oplever vores verden fra et holistisk perspektiv, bliver det nemmere for dig at møde både kunder og kolleger.

Hjemme på kontoret
eller på hjemmekontoret

Hos os får du en fleksibel hverdag. Når du arbejder på kundeprojekter, vil du nogle gange sidde ude hos kunden med de andre fra teamet – og i andre perioder kan du frit vælge mellem at arbejde fra kontoret eller på hjemmekontoret.

Vores ambition er at understøtte dig i dit arbejdsliv, og vi ved at fleksibilitet er vitalt for mange i at performe bedst muligt – både ude og hjemme.

Steffen-Krogsgaard

 

Lyst til at vide mere? 
Tag bare fat
i mig

 

Steffen Krogsgaard
Head of Recruitment

krog@inspari.dk  

Connect på LinkedIn