heartwork_logo_white

Velkommen til Inspari - hvor er vi glade for, at du er her.

Måske overvejer du, om Inspari er stedet, hvor du skal kickstarte din konsulentkarriere? Måske er du her, fordi du vil tage dine menneskelige og faglige kompetencer til nye højder sammen med en stor flok ligesindede kolleger? 

Uanset hvad, så vær bare nysgerrig på os, når du går på opdagelse i vores helt særlige Heartwork-kultur. Så vil du også fornemme, hvorfor vores løfte til hinanden ganske enkelt er:

We are leading people

Vær med blandt
branchens dygtigste

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor er vi altid interesseret i at høre fra dedikerede, dygtige mennesker, der vil være med blandt branchens bedste i en kultur, hvor vi spiller hinanden gode og arbejder tæt sammen som team. 

Find dit drømmejob ❯

among-the-best-temporary

 

 

Jo dygtigere du er, 
jo bedre er vi sammen

Uanset din rolle, dit ansvarsområde eller din erfaring er vores mål at understøtte din udvikling. Det gør vi blandt andet med dedikerede fakulteter, uddannelsesplaner og certificeringer, der matcher dine ambitioner og mål – både fagligt og personligt.

Find din karrierevej ❯

Tag del i
fællesskabet

Vi passer godt på vores vigtigste aktiv, nemlig vores medarbejdere. Løbende søger vi at give dig de bedste forudsætninger for at trives og præstere i Inspari - du får faglig sparring, personlig udvikling og masser af oplevelser. Du kan selvfølgelig både vælge til og vælge fra alt afhængig af, hvor du er i livet.  

Hverdag og fest ❯

 

leading_clients

 

Gør en forskel for 
vores kunder

Vi hjælper vores kunder med at gøre data til et aktiv og træffe bedre beslutninger gennem digitalisering, markedsledende løsninger og kompetent rådgivning. Og vores kunder er glade for os. Det viser de blandt andet, når de rater os 10 ud af 10 mulige for vores kompetencer og menneskelige egenskaber. 

Succeshistorier ❯

Steffen-Krogsgaard

 

Lyst til at vide mere? 
Tag bare fat
i mig

 

Steffen Krogsgaard
Head of Recruitment

krog@inspari.dk  

Connect på LinkedIn