heartwork_logo_white

Heartwork er den kultur, der gør os til noget helt særligt. Men der ville ikke være nogen heartwork-kultur uden alle talenterne i Inspari. Hos os går kultur og mennesker nemlig hånd i hånd. Derfor er vores løfte til hinanden ganske enkelt:

We are leading people

At være en del af Inspari kræver stærke karaktertræk og gode karakterer. Det kræver passion og performance. Det kræver sjov og seriøsitet. Det kræver hjerte og hjerne.

Icon - Brown dark - Speech

Among the best
to be the best

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor er vi altid interesseret i at høre fra dedikerede og dygtige kandidater, der vil være med til at sætte standarden i branchen - og gøre os endnu bedre. Du kan derfor se vores ledige stillinger og få et godt indblik i de spændende udfordringer, der venter dig hos os. Og så kan du selvfølgelig læse om processen – fra du søger og kommer til samtale, og til du kommer ombord og har din hverdag i Inspari.

Find dit drømmejob ❯

Icon - Blue - Arrow

When you grow
we all glow

Viden og sparring er noget, vi giver til hinanden - både i det daglige og i mere formaliserede sammenhænge. Jo dygtigere vi er hver især, jo bedre er vi som hold. Uanset rolle, ansvarsområde og erfaring er vores mål at understøtte din udvikling. Det gør vi gennem dedikerede klubber, akademier, uddannelse og certificeringer, der matcher dine ambitioner og dine mål – både fagligt og personligt.

Find din karrierevej ❯

Icon - Brown light - Plus

Together we are
one team

Vi passer godt på vores største aktiv, nemlig vores medarbejdere. Løbende søger vi at give dig de bedste forudsætninger for at præstere og trives i Inspari. Det gør vi selvfølgelig gennem faglig videndeling og sparring – og gennem fælles oplevelser og aktiviteter. Vores aktive personaleforening Inspari Social Club står for nogle aktiviteter, mens Inspari står for andre – og nogle gange er det et joint venture.

Hverdag og fest ❯

Icon - Petrol - Heart

Leading clients
lead to passion

Vores kunder er blandt Danmarks største og mest ambitiøse. Vi er her for at hjælpe vores kunder med at gøre data til et aktiv og sætte dem i stand til at handle på data. Derfor arbejder vi med lige dele data og mennesker. Fordi data ændrer ikke verden – det gør mennesker.

Succeshistorier ❯

We are leading people

Det er, hvad vi gør. Og det er det, der bringer os sammen: En ledende mentalitet og en stærk tro på at sætte mennesker først. Altid.

Som leading people er vi bundet sammen af en dedikation til at opnå større ting som et team. I at vejlede og styrke mennesker til at vokse. I at arbejde med de bedste for at blive en af de bedste. Og i at skabe markedsledende løsninger, der er drevet af passion.

Hør Kristina, CHRO, uddybe hvorfor we are leading people.

HubSpot Video

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.