heartwork_logo_white

Heartwork er den kultur, der gør os til noget helt særligt. Men der ville ikke være nogen heartwork-kultur uden alle menneskerne i Inspari. Hos os går kultur og mennesker nemlig hånd i hånd. Derfor er vores løfte til hinanden ganske enkelt:

We are leading people

At være en del af Inspari kræver stærke karaktertræk og gode karakterer. Det kræver passion og dedikation. Det kræver sjov og seriøsitet. Det kræver hjerte og hjerne.

Icon - Brown dark - Speech

Among the best
to be the best

Vores medarbejdere gør os unikke. Derfor er vi altid interesseret i at høre fra dedikerede og dygtige kandidater, der vil være med til at sætte standarden i branchen - og gøre os endnu bedre. Du kan derfor se vores ledige stillinger og få et godt indblik i de spændende udfordringer, der venter dig hos os. Og så kan du selvfølgelig læse om processen – fra du søger og kommer til samtale og til du kommer ombord og har din hverdag i Inspari.

Find dit drømmejob ❯

Icon - Blue - Arrow

When you grow
we all glow

Viden og sparring er noget, vi giver til hinanden - både i det daglige og i mere formaliserede sammenhænge. Jo dygtigere vi er hver især, jo bedre er vi som hold. Uanset rolle, ansvarsområde og erfaring er vores mål at understøtte din udvikling. Det gør vi gennem dedikerede klubber, akademier, uddannelse og certificeringer, der matcher dine ambitioner og dine mål – både fagligt og personligt.

Find din karrierevej ❯

Icon - Brown light - Plus

Together we are
one team

Vi passer godt på vores største aktiv, nemlig vores medarbejdere. Løbende søger vi at give dig de bedste forudsætninger for at præstere og trives i Inspari. Det gør vi selvfølgelig gennem faglig videndeling og sparring – og gennem fælles oplevelser og aktiviteter. Vores aktive personaleforening Inspari Social Club står for nogle aktiviteter, mens Inspari står for andre – og nogle gange er det et joint venture.

Hverdag og fest ❯

Icon - Petrol - Heart

Leading clients
lead to passion

Vores kunder er blandt Danmarks største og mest ambitiøse. Vi er her for at hjælpe vores kunder med at gøre data til et aktiv og sætte dem i stand til at handle på data. Derfor arbejder vi lige dele med data og lige dele med mennesker. Fordi data ændrer ikke verden – det gør mennesker.

Succeshistorier ❯

Kan vi hjælpe dig?
Skriv til os her.

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her.