Hero_GIF_v2

Hvem er
Inspari?

Som det ledende data consultancy i Danmark transformerer vi jeres forretningsdata fra statisk viden til ægte handling.

Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, transformere, sætte nye dagsordener, erobre nye markeder og lære nye kompetencer.

Når du samarbejder med os, får du adgang til de absolut førende mennesker i branchen. Vi kender dine konkrete udfordringer og det særlige ved din forretning og industri – og vi er klar til at lede, træne og rådgive dine medarbejdere.

Og vi har 1200 projekter bag os til at bevise værdien af at transformere data om til handling.

background-half-anders2

 

Det var noget med en myre?

Ari er det japanske ord for myre, så Inspari skal forstås som: Inspireret af myren. "Gak til myren og bliv vis", sagde man i gamle dage og ikke uden grund: Et myre-samfund er imponerende effektivt og meget tilpasningsdygtigt i forhold til ændringer i omverdenen. Derfor er det også én af de ældste dyrearter, vi kender.

Vi betragter vores medarbejdere som værende lige så effektive, tilpasningsdygtige og langlivede som myren. Sammenholdt med vores ydelser og erfaring har vi hermed skabt et velfunderet grundlag for at berige vores kunder med de samme egenskaber og dermed sikre deres effektivitet og succes i årene, der kommer.

Hvorfor en japansk myre? Japanerne er kendt for deres evner til at optimere og effektivisere organisationer og arbejdsgange, (tag blot begrebet LEAN, der jo stammer fra 70'ernes Toyota-fabrikker), og derfor er vores myre naturligvis japansk.

Vores
værdier

We are ambitious
Vi tør tænke de store tanker og ville mere på vegne af vores kunder og for os selv. Derfor er vores ambitionsniveau højt - og altid i øjenhøjde, der hvor vi er.

We take responsibility
At få ansvar er en gave. At tage ansvar ligger i vores DNA. Derfor tager vi aktivt ansvar sammen med de mennesker, som flytter ambitiøse virksomheder til nye højder.

We live quality
Vi lever kvalitet, ikke som et valg, men fordi vi ikke kan lade være. Vi sætter os selv og vores verdensklasse know-how i spil for de løsninger, der forbedrer beslutninger for alle.

We believe in sustainability
Et globalt fodaftryk skal hverken forstås som varm luft eller global opvarmning. Vi ved, at det er store ord, og derfor tænker vi selv de små ting i hverdagen i det store perspektiv. Det skal give mening - for kunden, for vores omgivelser og for os selv.

 

Vores
mission


We empower decisions, actions and change through people and data.