Kursusoversigt


Få et overblik over de kurser, vi tilbyder.

Du finder altid et væld af åbne kurser inden for Power Platform, data og analytics. Hvis du ikke har mulighed for at deltage på de givne datoer, eller kurserne ikke matcher dine faglige behov, så kontakt os helt uforpligtende for at høre mere om skræddersyede kurser. 

Hør mere om et skræddersyet kursus 

 

Åbne & skræddersyede
kurser


Vi tilbyder flere forskellige kurser - både til dig, der vil lære en række grundlæggende discipliner inden for data & analytics og til dig, der drømmer om at tage dine kompetencer til næste niveau.

Du kan vælge mellem følgende kurser:


Microsoft Power BI - Introduktion

Microsoft Power Automate

Microsoft Power Apps

Microsoft Power BI avanceret DAX

Microsoft Power BI avanceret rapportering

Datavisualisering

Dataanalyse & kritisk tænkning

 

 


Passer datoerne for de åbne kurser dig ikke?
Kontakt vores kursuskoordinator, Kristian, for at høre om mulighederne for et skræddersyet kursus.

Kristian Enné Bæk
Kursuskoordinator


kristian_enne

 

Ja tak, lad mig høre mere   
   

 


Gå på opdagelse i vores
kursus-katalog

Microsoft Power BI

Kursus | Power BI
På vores Power BI kursus får du en god, grundlæggende introduktion til Microsoft Power BI som værktøj. Du lærer at lave dashboards og rapporter, som dine modtagere vil elske, og du får masser af viden, best practice og tricks fra din underviser, som til daglig er Power BI konsulent hos vores data-ambitiøse kunder.
Se mere

Microsoft Power BI avanceret DAX

Kursus | Power BI
På kurset i avanceret Power BI kan du tage dine kompetencer til et nyt niveau og få kendskab til formelsproget DAX, der løfter dine rapporter til et helt nyt niveau i Power BI.
Se mere

Microsoft Power BI avanceret Rapportering

Kursus | Power BI
På vores kursus i Power BI avanceret rapportering får du en god, grundlæggende introduktion til brugervenlighed og principper inden for User Experience.
Se mere

Microsoft Power Automate

Kursus | Power Automate
På Microsoft Power Automate kurset får du et grundlæggende fundament til at udnytte de mange muligheder, som Power Automate giver - uanset om du ønsker digitale godkendelsesflows, bedre synkronisering af data, automatisk posting af beskeder på dit Yammer-site eller måske notifikationer til bestemte medarbejdere.
Se mere

Microsoft Power Apps

Kursus | Power Apps
På vores kursus i Power Apps får du en god, grundlæggende introduktion til Microsoft Power Apps som værktøj. Du lærer at lave brugervenlige og funktionelle apps, som dine modtagere vil elske, og du får masser af viden, best practice og tricks fra din underviser, som til daglig er Power Platform konsulent hos vores data-ambitiøse kunder.
Se mere

Dataanalyse & kritisk tænkning

Kursus | Automation
Med et kursus i dataanalyse og kritisk tænkning udvider du dine analytiske kompetencer, så du altid laver de analyser, der giver mest værdi, fremfor dem du plejer. Vi skal tale om metoder, principper og ikke mindst best practice, så om du gennemfører dine analyser i Qlik, Tableau, Power BI, Excel eller noget helt femte er ikke vigtigt.
Se mere

Datavisualisering

Kursus | Forretningsapps
Datavisualisering er klar kommunikation af data. Kurset henvender sig til dig, der i dag arbejder med visuelt at kommunikere viden fra fx en business-intelligence-løsning, ledelsesrapportering eller andre former for virksomhedsdata.
Se mere

 

kristian_enne

 

 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

Kristian Enné Bæk
Kursuskoordinator