Kursus i dataanalyse og kritisk tækning
styrk de gode data-vaner 


Arbejder du og dine kolleger til daglig med analyse af data fra fx en business intelligence-løsning, ledelsesrapportering eller andre former for virksomhedsdata, og er I vant til at gennemføre analyserne på bestemte måder?
Så er tiden måske inde til at gøre op med ”plejer” og se på hverdagens data med nye øjne?

Vi holder virksomhedskurser i dataanalyse og kritisk tænkning, hvor du sammen med dine kolleger kan udvide de analytiske kompetencer, så I altid laver de analyser, der giver mest værdi fremfor dem, som I plejer.

Kontakt os om kurset 

 
background-half-mads

 

Frigør dig 
fra dit BI-værktøj 


Kurset er uafhængig af det BI-værktøj, du bruger til daglig. Vi skal tale om metoder, principper og ikke mindst best practice, så om du gennemfører dine analyser i Qlik, Tableau, Power BI, Excel eller noget helt femte er ikke vigtigt.

Kurset gav en idé om, hvad man kan bruge Power BI til, så nu skal man igang med nogle opgaver, så man får det brugt.
Tina Linnet
Demand Planner, Ecco
God og lærerig oplevelse
Kenneth Sieck
Controller, Scanbur
Spændende og meget interessant kursus. Godt supplement til mit daglige arbejde
Birgitte Boserup
Business Process Specialist, Vestas
Rigtig fin gennemgang med tips, tricks, do's og don'ts. Brugbart med så meget tid til selv at arbejde fremfor meget tavleundervisning
Alice Buchwald
Controller, Tandlægen.dk
God gennemgang der kommer godt rundt i værktøjet. Godt med opgaver undervejs
Tanja Toftlund
Chefkonsulent, Horesta
Godt undervisningsmateriale og sammenkobling mellem arbejde på egen PC og undervisning
Michelle Andersen
Controller, Aller Holding
Rigtig spændende og lærerigt
Lena Højlund
Kvalitetskonsulent, UCN

Forudsætninger
& målgruppe 


Kurset er lavet til medarbejdere, der arbejder med analyse af data. Som deltager er det vigtigt, at du har en grundlæggende forståelse for at arbejde med data, og at du allerede nu gennemfører analyser. 

Kurset er virksomhedsspecifikt (i modsætning til åbne kurser), og afholdes for op til 8 medarbejdere fra samme eller forskellige afdelinger, fx controllere, BI-analytikere, dataanalytikere, BI-udviklere, projektledere eller en helt anden baggrund. Kurset er lavet til alle, der vil udvide data-værktøjskassen og styrke kompetencerne inden for dataanalyse.

 

Agenda


Dette kursus er designet til at styrke dine evner inden for dataanalyse ved at undersøge og udfordre din tilgang til information og argumentation.

  • Etablering af en solid teoretisk forståelse: Vi starter med at opbygge en grundig teoretisk viden om kritisk tænkning, som vil danne fundamentet for dagens aktiviteter.
  • Anvendelse af teori gennem praksis: Gennem en kombination af eksempler, gruppediskussioner og hands-on øvelser, vil vi dykke ned i, hvordan man skaber overbevisende argumenter og identificerer potentielle svagheder i disse.
  • Induktion og deduktion: Vi vil fokusere på at forstå og anvende både induktiv og deduktiv tænkning, og undersøge hvordan disse tænkemåder er essentielle i processen med dataanalyse.
  • Fejlslutninger og deres konsekvenser: Vi vil rette opmærksomheden mod fejlslutninger for at forstå, hvordan fejlagtig logik kan lede til forkerte konklusioner i vores dataanalyse. Dette vil blive illustreret med videoeksempler, som efterfølgende vil blive diskuteret i forhold til jeres daglige arbejde.
  • Forståelse og håndtering af bias: Dagen afsluttes med en dybdegående undersøgelse af bias. Vi vil identificere og arbejde med specifikke bias, og gennem eksempler vil vi diskutere, hvordan vi kan blive mere bevidste om og håndtere vores egne forudindtagelser.

 

Ja tak, tilmeld mig kurset nu

 

Kursus: Dataanalyse & kritisk tænkning
pris og spørgsmål


Prisen for et heldagskursus er 20.000 kr. ex. moms og eventuel kørsel. 

Kurset kan afholdes både hos Inspari og hos din virksomhed. 

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinator, Kristian Enné.

Kontakt os

 

Icon - Petrol - People

+450

Afholdte kurser & events

Icon - Petrol - Arrow

+6000

Deltagere

Icon - Petrol - Bar chart

+1.200

Fuldførte projekter

Få mere info om
kurset i dataanalyse og kritisk tænkning

Skal du prøve et
af vores andre kurser?

Dataanalyse kursus
Aarhus og København 

Vores kurser i dataanalyse og kritisk tænkning bliver primært afholdt i Aarhus eller København. Det skyldes, at vi er bosat i begge byer, og begge vores kontorer rummer lækre og lyse lokaler – perfekte til afholdelse af kurser. Vi glæder os til at vise dig, hvor vi bor og til at give dig en spændende dag med ny viden inden for datanalyse.

Datanalyse kursus
Odense, Aalborg og Kolding 

Odense, Aalborg, Kolding - ønsker du dit kursus i dataanalyse og kritisk tænkning i andre byer end Aarhus eller København? Vi har samarbejdspartnere rundt i hele Danmark, så ønsker du dit Power Automate kursus i nærheden af dig, finder vi nemt en løsning, uanset om du befinder dig i Odense, Aalborg, Kolding eller en helt fjerde by.

 

kristian_enne

 

 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

Kristian Enné Bæk 
Kursuskoordinator