Karriereveje
& udvikling

Viden og sparring er noget, vi giver til hinanden - både i det daglige og i mere formaliserede sammenhænge. Jo dygtigere vi er hver især, jo bedre er vi som hold.

Her kan du læse mere om alt det, vi gør.

 

Hvem er du
i Inspari?

Vi er 180 forskellige mennesker fordelt på konsulenter, de kommercielle talenter og vores stærke administration. Vores konsulenter er inddelt i 3 grupper, som hver består af forskellige stillingsbetegnelser, ansvarsområder og niveauer.

 

Inspari Brain Caring

Vi får mange af vores sunde datavitaminer fra Inspari Brain Caring. Inspari Brain Caring er inspirerende oplæg både online og offline om alle mulige – og umulige – emner. Vi hører blandt andet kundecases, tech talks og sessioner om performance & motivation.

Emnerne er udvalgt, så de appellerer til alle medarbejdergrupper og følger vores strategiske retning og temaer for de øvrige udviklingsaktiviteter i Inspari Brain Caring. Oplæggene skaber gode, fælles læringsoplevelser og giver inspiration til hverdagen.

 

Inspari Principal Team

Vores Principal Team er hjemsted for værdifuld faglig sparring, og gennem klubben udbygger vi fællesskabet og samarbejdet – både fagligt og socialt.


Inspari Academy

Vores medarbejdere har mulighed for at deltage i vores Academy med sessioner, som supporterer den enkelte medarbejders udvikling. Det inkluderer b.la. konsulent træning, Faculty træning, Microsoft Certification Guideline og tech-specifikke træningssessioner.


Nyuddannede, lysende talenter

Når vi samler på branchens dygtigste konsulenter, gør vi samtidig en indsats for at styrke de lysende og nyuddannede talenter. Generelt har vores young stars et rigtig tæt sammenhold, som de nyder godt af både inden for og uden for Insparis vægge.

Du vil mærke, at vi har tårnhøje forventninger til dig og seriøse ambitioner på dine vegne. Men husk - vi samler på hele mennesker med hjerte og hjerne. Derfor er faglige topresultater ikke nok til at få dig igennem nåleøjet. Vi vil have mennesker med passion, personlighed og performance.


Heartwork Talks

Du og din leder har selvfølgelig altid en god føling med hinanden. Udover de tilfældige møder ved kaffemaskinen og fællesmøder har du og din leder også løbende 1:1 – og det ligger altid i din kalender.

Halvårligt bliver du også inviteret til Heartwork Talks – i andre organisationer kendt som MUS. Heartwork Talks handler om dig og din udvikling i Inspari, både som menneske og som medarbejder.

 

Personlig mentor

Som medarbejder i Inspari får du tildelt din helt egen mentor. Med din mentor har du jævnlige møder, hvor du selv sætter dagsordenen. Inspiration, træning, en uformel snak om hverdagen i Inspari eller noget helt fjerde - det er op til dig.

 

Faculties

Du bliver fra dag et en del af et ambitiøst fakultet, som understøtter dine kompetencer og interesser med on-going sparring med branchens førende konsulenter - også kendt som dine kolleger. Vi har fem spændende fakulteter, Architecture & Data Engineering, Analytics, Data Science & AI, Business Consulting og App & Automation, så der er garanteret noget for enhver data-smag.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.