Kursus i Power BI
Sådan får du liv i dine data

Vil du være en ægte Power BI-haj?

På vores Power BI kursus får du en god, grundlæggende introduktion til Microsoft Power BI som værktøj. Du lærer at lave dashboards og rapporter, som dine modtagere vil elske, og du får masser af viden, best practice og tricks fra din underviser, som til daglig er Power BI konsulent hos vores data-ambitiøse kunder.

I vores kursuslokale skal vi også lave hands-on træning, og der er rig mulighed for at stille spørgsmål og få hjælp.

Tilmeld dig kursus i Power BI

Power BI 
kursusbeskrivelse

Kurset giver dig et startskud på de nødvendige færdigheder, der skal til for at kunne arbejde professionelt med Power BI til datatransformering, data modellering og visualisering.

Med kurset får du den perfekte dybdegående introduktion til både Power Query, Power Pivot, visualisering i Power BI desktop og deling i skyen.

Undervejs i undervisningen vil du arbejde med forskellige eksempler og opgaver, så du får en ægte hands on-oplevelse. Derfor er pc også påkrævet, men tag endelig fat i os, hvis du har behov for en låne-pc.

Vil du hellere have et kursus skræddersyet til dig og dine kolleger, hvor vi sætter fokus på netop jeres behov? Kontakt os for at høre mere om virksomhedsspecifikke kurser og workshops.

Hør mere om skræddersyede kurser

Power BI kursus
FAQ

Vi får mange gode spørgsmål ind omkring vores kursus. Hvis ikke du finder svar på dine spørgsmål i FAQ’en herunder, er du altid velkommen til at kontakte os.

Kurset gav en idé om, hvad man kan bruge Power BI til, så nu skal man igang med nogle opgaver, så man får det brugt.
Tina Linnet
Demand Planner, Ecco
God og lærerig oplevelse
Kenneth Sieck
Controller, Scanbur
Spændende og meget interessant kursus. Godt supplement til mit daglige arbejde
Birgitte Boserup
Business Process Specialist, Vestas
Rigtig fin gennemgang med tips, tricks, do's og don'ts. Brugbart med så meget tid til selv at arbejde fremfor meget tavleundervisning
Alice Buchwald
Controller, Tandlægen.dk
God gennemgang der kommer godt rundt i værktøjet. Godt med opgaver undervejs
Tanja Toftlund
Chefkonsulent, Horesta
Godt undervisningsmateriale og sammenkobling mellem arbejde på egen PC og undervisning
Michelle Andersen
Controller, Aller Holding
Rigtig spændende og lærerigt
Lena Højlund
Kvalitetskonsulent, UCN

Er du målgruppen 
for et kursus i Power BI?

Er du ved at kløjs i Vlookup og lange Excel-formler? Så er dette Power BI kursus skræddersyet til dig, men du kan også have mange andre gode grunde til at ønske et kursus i Power BI, fx:

 • Du arbejder med forretningsdata i dagligdagen og vil gerne have mest muligt ud af Power BI og Microsoft Excel BI- og analyseværktøj.
 • Du foretager meget dataarbejde i Microsoft Excel og ønsker et værktøj til at automatisere denne proces. Med Power BI og Excel får du mulighed for at visualisere data, så den bliver forståelig for forretningen.
 • Du er vant til at arbejde med Microsoft Excel og har en interesse i at vide, hvordan du kan bruge Power Pivot-teknologien til at bygge robuste datamodeller, der ikke skal vedligeholdes.
 • Du ønsker at bruge Power BI og Microsoft Excels fulde kapacitet inden for databearbejdning, visualisering, dashboards og analyser samt avancerede formler.

Kurset henvender sig ikke til brugere der kun skal forbruge en rapport andre har bygget eller som kun ønsker at lave rapportering på eksisterende multidimensionelle kuber eller SSAS tabulare modeller.

 

Dato & agenda for dagen:

 • 11. Sept. 2024, Kl. 9-16 | Aarhus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
 • 12. Sept. 2024, Kl. 9-16 | København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Lyngby
 • 20. Nov. 2024, Kl. 9-16 | Aarhus, Skæringvej 88, 8520 Lystrup
 • 21. Nov. 2024, Kl. 9-16 | København, Gl. Lundtoftevej 7, 2800 Lyngby

Passer datoerne for de åbne kurser dig ikke?

Hør mere om et skræddersyet kursus

 

Agenda

 • Introduktion til Power BI Desktop
 • Load og transformation af data med Power Query
 • Bygge datamodel
 • Bygge dashboards baseret på best practice visualisering
 • Publicering og deling i skyen
Ja tak, tilmeld mig kurset nu

Kursus: Power BI 
Pris og spørgsmål


Prisen for et heldagskursus er 3.495,00 kr. ex. moms. Når du tilmelder dig mere end ét af vores kurser, får du de næste kurser til en endnu skarpere pris:

 • 1 kursus - 3.495 kr. ex. moms
 • 2 kurser eller mere - 2.495 kr. ex. moms pr. stk.

Rabatter kan ikke kombineres.

Vi forbeholder os retten til at aflyse/flytte kurset ved for få tilmeldte.

Kurset afholdes som udgangspunkt onsite, men kan i særlige tilfælde konverteres til online.

Hvis du har spørgsmål til indholdet af kurset, niveau eller andet, er du meget velkommen til at kontakte vores kursuskoordinator, Kristian Enné.

Kontakt os

Grunden til at vi valgte et kursusforløb med hele teamet var både for at lære hinanden at kende, og for at skabe en fælles platform og forståelse for hvad vi ville opnå og hvorfor. Det er vigtigt for fremdrift, at vi taler det samme sprog og har det samme udgangspunkt.
Svala Thorarensen
BI Udviklingschef, OK a.m.b.a
Icon - Petrol - People

+450

Afholdte kurser & events

Icon - Petrol - Arrow

+6000

Deltagere

Icon - Petrol - Bar chart

+1.200

Fuldførte projekter

Oplev de mange nye muligheder med Power BI kurser

Kurset giver dig overblik over mulighederne med Power BI. Kurset vil være baseret på en god del hands-on aktiviteter, hvor du selv arbejder med Power BI.

Vi kommer hele vejen rundt om Power BI ved at både at trække data ind, lave nogle simple rapporter og distribuere rapporterne via PowerBI.com.

Undervejs i undervisningen vil der blive arbejdet med forskellige eksempler og opgaver, så Power BI kurset lægger meget op til en "hands-on" oplevelse.

rapport

 

Tilmeld dig 
Power BI kursus

Power BI kursus 
Aarhus og København

Vores kurser i Power BI bliver primært afholdt i Aarhus eller København. Det skyldes, at vi er bosat i begge byer, og begge vores kontorer rummer lækre og lyse lokaler – perfekte til afholdelse af kurser. Vi glæder os til at vise dig, hvor vi bor og til at give dig en spændende dag med ny viden inden for Power BI.

Power BI kursus 
Odense, Aalborg og Kolding

Odense, Aalborg, Kolding - ønsker du dit kursus i Power BI i andre byer end Aarhus eller København? Vi har samarbejdspartnere rundt i hele Danmark, så ønsker du dit Power BI kursus i nærheden af dig, finder vi nemt en løsning, uanset om du befinder dig i Odense, Aalborg, Kolding eller en helt fjerde by.

 

kristian_enne

 

 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

Kristian Enné Bæk
Kursuskoordinator