Icon - Blue - Equal

Datavisualisering
understøtter
processoptimering
i produktionen

kmc_800x800

Alle cases

KMC a.m.b.a

www.kmc.dk

KMC_logo

 

”Hvordan skal vi forbedre vores produktion, når vi ikke kan bruge vores data til noget?”

Sådan spurgte KMC i Brande sig selv, da de var ved at arbejde med procesoptimering. Og det blev startskuddet til at bruge BI og datavisualisering aktivt i hverdagen.

Hvem er KMC?

Det ledte  
KMC efter


Som produktionsvirksomhed skaber KMC meget data, men data var ikke gjort til forretningsviden, der kunne udnyttes. Og i jagten på at øge performance og reducere omkostningerne var virksomheden indstillet på at foretage en rationel investering.

 

kmc_1600x600

 

Den implementerede  
løsning


Løsningen skulle være fleksibel på den ene side men samtidig forretningsorienteret og let tilgængelig. Derfor blev løsningen et data warehouse, hvor data blev gjort til forretningsviden i kombination med QlikView, der gav brugerne den maksimale fleksibilitet. Denne løsning gav et dybdegående indblik i produktionen og dermed muligheden for at optimere de forskellige steps og processer.

Løsningen blev til i tæt samarbejde mellem forretnings- og udviklingskonsulenter fra Inspari og passionerede medarbejdere fra KMC.

Læs mere om data warehouse her

 

Det fik KMC 
ud af løsningen


Resultatet af løsningen er, at KMC nu har fået mulighed for at skabe en helt ny viden, som de ikke var i stand til før. Ved at de nu kan kombinere data, så genereres der hurtigt brugbar viden, som danner grundlag for at optimere processer i produktionen.

Hvem er KMC?


KMC er en af verdens førende producenter af kartoffelbaserede ingredienser til fødevarer og andre forbrugerprodukter.

Hvert år anvender KMC knap 1 mio. megaton kartofler til sine produktioner i Brande, Karup og Toftlund, og investerer løbende i ny procesteknologi og fødevaresikkerhed.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.