Icon - Blue - Equal

Renovering af reservedele
med raffineret data

case_borg_automotive_800x800

Alle cases

BORG Automotive 

www.borgautomotive.com

borg_logo

 

Det stiller store krav til virksomhedens data og evne til at træffe kvalificerede beslutninger på tværs af forretningsenhederne. Derfor har BORG Automotive fået en ny BI-løsning i Azure, der leverer bedre indsigter her-og-nu – og samtidig skaber et solidt fundament for udviklingen af virksomhedens kommende ERP-system.

Hvem er BORG Automotive?

Guide: Succes med BI

 

Et stærkt udgangspunkt 
for fremtidens ERP-system


Som enhver anden virksomhed i sin størrelse er BORG Automotive dybt afhængig af et veludviklet ERP-system. Men datafunderet beslutningskraft er mindst lige så vigtig.

BORG Automotive havde et aktuelt behov for at opgradere og professionalisere sin eksisterende BI-platform. Målet var blandt andet at etablere en fleksibel, skalerbar og fremtidssikret løsning, klar til både en fremtidig ERP-opgradering og virksomhedens avancerede brug af data.

 

Fra whiteboards 
til digitale dashboards


BORG Automotive har flyttet sin BI-løsning til Microsoft Azure. Det er første skridt på en rejse, der skal bringe hele ERP-systemet i skyen og give en helt ny skalerbarhed. Tidligere blev nye data kun hentet én gang om natten, og det gav en betydelig forsinkelse i de indsigter, medarbejderne arbejdede med.

Nu arbejder BORG Automotive med data i ’near real-time’ og har adgang til et her-og-nu-billede, der opdateres flere gange dagligt på udvalgte områder – og som er ens på tværs af forretningsenhederne. Ved at bruge BI-værktøjet Tableau til præsentation og visualisering af data, er BORG Automotive gået fra tusch og whiteboards til digitale dashboards. Nu får de præsenteret præcis de data, de har brug for – på tværs af landegrupper, produkter, kunder, perioder og meget mere.

Kort sagt, så gør det BORG Automotives medarbejdere og ledelse i stand til at træffe bedre beslutninger på baggrund af stærkere dataindsigter.

Bliv klogere på fordelene ved Microsoft Azure og datavisualisering med Tableau.

Med vores nye BI-platform har vi fået et fundament for virksomhedens fremtidige udvikling. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og den understøtter samtidig vores fremtidige valg af ERP-system. BI er blevet et vigtigt værktøj i styringen af vores virksomhed. Det giver os relevante fakta og indsigt, som er helt central for vores beslutninger.
Carsten Kristoffersen
CFO, BORG Automotive

Klar til hverdagens opgaver 
– og fremtidens udfordringer


Med BI-løsningen i Azure og datavisualisering i Tableau, er BORG Automotive klar til at tackle hverdagens store beslutninger med konkrete dataindsigter. Men virksomheden har også skabt et solidt fundament for at arbejde videre med nye teknologier i fremtiden – eksempelvis AI og machine learning. Samtidig er BORG Automotive nu rustet til at indlemme nye virksomheder i folden, i takt med at virksomheden udvider sine aktiviteter gennem opkøb og fusioner. 

Med løsningen får BORG Automotive adgang til:

  • Stærkere indsigt med ‘near real-time’-data
  • Ensartethed i opbygningen af data på tværs af virksomheden
  • Skalerbarhed og sikkerhed i skyen
  • Enklere vedligehold af datagrundlaget

case_borg_automotive_1000x768

Hvem er BORG Automotive?


BORG Automotive producerer refabrikerede autodele og er blandt de førende i Europa. Refabrikede autodele produceres af genanvendte råvarer og er dermed et grønnere alternativ til traditionel produktion. Med 1.700 medarbejdere fordelt i Danmark, England, Polen og Belgien refabrikerer BORG Automotive mere end to millioner autodele, som alle skal leve op til samme høje standard som nye originalprodukter.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.