Inspari Briefing on-demand 

Sænk energiforbruget med IoT og datadrevet indsigt

 

Opvarmer I alle kontorer, selvom mange arbejder hjemmefra? Kan du ikke booke et ledigt lokale, selvom flere lokaler står tomme hen? Ved du, hvor meget et dårligt indeklima kan påvirke dine medarbejderes velbefindende og produktivitet? 

Se webinaret om Actify Smart Building og hør, hvordan du kan sætte de fysiske rammer på den grønne agenda og spare op til 20% på energiforbruget ved at udnytte dine kvadratmeter mere intelligent. 

Glæd dig til at høre dagens gæst, Andreas Olczyk, Head of Intelligence i Implement Consulting Group, der fortæller om, hvordan de bruger data til at styre både omkostninger og styrke indeklimaet. 


Hent webinar on-demand

background-half-sofie-mads
Vi oplevede, at vores energiforbrug og ikke mindst indeklima efterlod plads til forbedring. Som ansvarlig virksomhed har vi derfor gjort vores smukke, historiske bygning til en ægte smart building. Nu har vi indsigt til at handle på data, så vi kan sikre den grønne agenda, optimere omkostningerne og øge vores medarbejderes tilfredshed.
Andreas Olczyk,
Head of Intelligence, Implement Consulting Group

Se briefingen
om Actify Smart Building

 

Optagelsen er målrettet dig, der arbejder med at styrke den grønne agenda i din organisation, holde omkostningsniveauet nede og til dig, der har ambitioner om at gøre data til et aktiv i hverdagen. 

OBS: Optagelsen er forbeholdt virksomheder - ikke freelancere og konkurrenter.

Anja

 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Team Leader Customer Experience

event@inspari.dk  

Klar på mere datadrevet energioptimering?
Få inspiration lige her