Kom foran
med AI

AI - eller kunstig intelligens - og i særdeleshed generativ AI er på alles læber og kan blive det mest afgørende konkurrenceparameter i dette årti. AI kommer i mange former og bliver mere og mere udbredt i det danske erhvervsliv - små og store virksomheder, i det private såvel som det offentlige.

Mens ambitionen om AI i nogle organisationer kommer fra ledelsen eller bestyrelsen, starter initiativet i andre virksomheder hos enkelte medarbejdere, der ser potentialet i at udnytte nye teknologier. 

Uanset hvor initiativet eller ambitionen kommer fra i din virksomhed, har vi erfaring med at hjælpe virksomheder som din med at levere på målsætninger og udvide den traditionelle dataanalyse gennem Inspari AI Services.

Når du er klar, er vores hold af dygtige konsulenter og data scientists parate til at understøtte din rejse, uanset dit modenhedsniveau på området.

Kontakt os om AI

background-half-louise-thue-a1
Icon - Petrol - People

MLOps & Data Science

Icon - Blue - People

Rådgivning 
& review 

 

Icon - Brown dark - People

Kurser
& upskilling

Indfri din virksomheds
AI-potentiale


Efter mange års arbejde med AI ved vi, at arbejdet med AI kræver en klar definition af, hvilket problem du ønsker at løse. Ellers er det nemt at fare vild og lade sig forføre af meget komplekse AI-løsninger.

Derfor tilbyder vi en workshop med vores AI-forretningskonsulenter, hvor vi kommer omkring de udfordringer, din virksomhed står overfor samt identificerer, hvordan AI kan bidrage til at løse udfordringerne.

Med workshoppen får du blandt andet svar på:

  • Hvordan din virksomhed kan bruge AI til at skabe værdi
  • Hvordan du kommer i gang
  • Hvor du starter 

Kender du allerede den udfordring, som du ønsker at løse med AI, men er i tvivl om, hvordan du kommer videre, så kontakt os for rådgivning omkring opsætning af din AI-platform. Du kan også få evalueret din datamængde og kvalitet, modeller, og hvordan du sikrer forankring i organisationen. ​AI ændrer nemlig ikke din forretning, det gør dine mennesker! 

Hent mere inspiration
til jeres AI indsats

Nysgerrig på, hvad AI kan gøre i din forretning? 
Kontakt os i dag

 

Kontakt os for at høre mere om vores afklarende AI-workshop eller udfyld formularen og lad os tage en uforpligtende samtale.