Sæt handling bag indsigt med forecast


Har du altid de rette varer på hylden? Kender du dine kunders behov om 5 måneder? 

Med et forecast kombinerer vi nye og traditionelle datakilder med matematiske og statistiske algoritmer for at forudsige fremtiden hurtigere og mere præcist end med traditionelle metoder.

For din virksomhed giver et forecast helt nye indsigter, som du kan omdanne til handling og ægte forretningsværdi.

Måske er vejen til resultater med kortere, end du tror? Book et uforligtende møde og lad os sammen finde dit AI-potentiale. 

Book uforpligtende møde

 

background-half-laerke-anders-kamilla2

Case: Mød dine kunders behov, når de opstår

Det kan være en udfordring altid at være parat til at møde kunders efterspørgsel i det øjeblik, behovet opstår. Det er spild af penge at have flere produkter til rådighed, end der sælges og med for få risikerer du at miste kunden i den uundgåelige ventetid, der opstår ved at skulle fremskaffe det ønskede produkt.

Ved at bruge machine learning og på baggrund af historisk data kan vi lave en efterspørgselsprognosticering. Med den vil du på forhånd vide, hvornår dine kunders behov opstår.

En sådan løsning kan reducere dine udgifter ved at fjerne nødvendigheden for et overskudslager eller forøge din omsætning ved at forhindre, at du løber tør for produkter, når der er en efterspørgsel i markedet.

Med den rigtige data til rådighed vil det endda være muligt at se på hvilke parametre, der påvirker efterspørgslen, og dermed åbne for muligheden for selv at påvirke denne.

Quote - Bluee

Vores forretning er fuldt ud afhængig af fejlrater på nordsøens havvindmøller. Vi foretager meget store investeringer på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Tidligere var de baseret på mavefornemmelser, men nu anvender vi algoritmer til at forudsige fejlraterne på fremtidens havvindmøller.


Jens Michael Haurum, CFO, Ziton A/S

Læs casen her

case_ziton_800x800

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.