Logoklods - White

Leading data
forward 

Logoklods B - White

with Data
Science & AI
 

Inspari Data Science & AI

 

I Inspari Data Science & AI arbejder vi med de tre grundelementer for garanteret forretningsværdi:  Speed + Data + Team

Speed

Vi ved, at hastighed og hurtige indsigter er afgørende for dig og dine kolleger. Derfor har vi skabt en række dedikerede services og præ-definerede produkter tilsat en standardproces, der sikrer tempo og ensartethed fra start til succes. Det er din garanti for forretningsværdi, som du kan sætte handling bag.

Data

Op til 80% af et AI-projekt handler om at gøre data klar. Gennem mere end 15 år har data været vores hjemmebane, og det kommer dig til gode fra dag 1. Vi bygger en stærk platform, der understøtter din virksomheds øvrige initiativer.

Team

Værdien af data er et spørgsmål om mennesker. Vi har sikret branchen bedste team, så vi kan gør dit team til jeres branches bedste. Og vi hjælper jer både med at udnytte nye teknologier og gøre de mange nye indsigter til handling. 

 

Book 3 timers gratis AI workshop1
standard process

 1.000.000
predictions

 Your Inspari Data
Science & AI team

 

Skal vi hjælpe din virksomhed med Data Science & AI?


I Inspari Data Science & AI hjælper vi virksomheder som din med at få mere ud af data. Book en gratis, afklarende workshop med vores AI-konsulenter for at blive klogere på, hvordan  AI kan styrke din virksomhed. På workshoppen kan vi sammen udforske hvilke forretningsudfordringer og spørgsmål, som vi kan besvare ved hjælp af AI. Er du klar til at få det bedste ud af dine data? 

Inspari Forecasting

Har du nok varer på lager til de næste måneder - og er det de rette varer? Få indsigt til at planlægge bedre.   

Læs mere

Inspari Churn Analysis 

Hvem er på vej væk fra din virksomhed af kunder eller medarbejdere? Få indsigt til at handle, før det er for sent. 

Læs mere

Inspari RFM Analysis 

Hvilke kunder er egentlig de bedste for din bundlinje? Lær dine kunders købsmønstre at kende og øg din bundlinje gennem bedre og mere målrettede aktiviteter. 

Læs mere

 

Inspari Recommendation Engine

Ved du, hvad dine kunder har brug for, allerede før de besøger dig - online eller offline? Giv dine kunder relevante anbefalinger og gør dem mere tilfredse samtidig med, at du styrker bundlinjen. 

Læs mere

 

Quote - Bluee

Vores forretning er fuldt ud afhængig af fejlrater på nordsøens havvindmøller. Vi foretager meget store investeringer på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Tidligere var de baseret på mavefornemmelser, men nu anvender vi algoritmer til at forudsige fejlraterne på fremtidens havvindmøller.


– Jens Michael Haurum, CFO, Ziton A/S

Læs casen her

case_ziton_800x800

Hvad er din virksomheds modenhedsscore?

En del organisationer aldrig kommer i mål med AI-projekter. Dette skyldes ofte, at der startes det forkerte sted ift. hvor organisationen befinder sig. Denne kedelige tendens vil vi ændre! Derfor har vi fokus på netop din organisations modenhed inden for AI.

Modenhedsscoren bliver indarbejdet i de fremtidige overvejelser og faser, som vi sammen udarbejder gennem vores metode. På denne måde sikrer vi, at vi starter det rigtige sted, så vi øger chancen for at løsningen lever videre efter endt forløb.

background-half-anders-kamilla

Level 1: Awareness
AI findes på agendaen rundt omkring i organisationen, men det praktiseres ikke på et strategisk plan.

Level 2: Active
Der er allerede igangsat mindre proof-of-concepts og pilotprojekter i organisationen. Der arbejdes på at finde en standardiseret måde at arbejde med AI på.

Level 3: Operational
Der findes som minimum et enkelt AI projekt, som er sat i produktion. Løsningen kan anvendes og tilgås på flere niveauer, og der er et dedikeret budget til AI projekter.

Level 4: Systematic
Det ligger på rygraden at tænke AI ind, når der skal udvikles digitaliserede løsninger. Der anvendes adskillige AI projekter i produktionen allerede på tværs af forskellige forretningsområder.

Level 5: Transformational
På dette niveau har virksomheder demokratiseret AI, så enhver medarbejder er i stand til at spotte relevante business cases. Der anvendes AI til at automatisere rapportering, justere produkttilbud og optimere infrastrukturen.

Book 3 timers gratis AI workshop

 

Klar på mere data?

Hent inspiration lige her

3 timers workshop
Book gratis her.

Få en gratis indledende 3 timers workshop med vores AI-forretningskonsulenter - skriv til os her.