Logoklods - White

Kunstig
intelligens 

Logoklods B - White

Ægte
forandring

Inspari AI Services 


Mange kigger på, hvordan de kan udnytte AI til at styrke deres produkter, services og processer. 
Potentialet er stort, og med det rette blik for nye teknologier kan AI for alvor gøre en forskel for dig - både nu og i fremtiden. 

Hvis du er nysgerrig efter dit potentiale, kan vi hjælpe med at identificere de lavthængende frugter i din organisation. Ofte er der et stort potentiale ved at nytænke og automatisere de manuelle repetitive processer, så tiden kan bruges andre steder. På den måde kan vi optimere mange workflows og komme hurtigt i gang!

I Inspari er vi eksperter i brugen af AI som redskab til at skabe ny forretning, øge effektiviteten, skabe besparelser og reducere risici. Sammen lægger vi en plan for, hvordan du får realiseret fordelene ved hjælp af AI - i overensstemmelse med din organisations forretningsstrategi.

Book 3 timers gratis AI workshop

Icon - Petrol - People

Automatisér
processer

Manuelle opgaver, som du laver om og om igen, kan du med fordel automatisere. 

 

Icon - Petrol - Arrow

Forudsig
fremtiden 

Brug AI til at forudse ændringer i markedet eller adfærd, så du kan handle på din viden. 

Icon - Petrol - Heart

Skab
forretningsværdi 

Brug AI til at effektivisere din forretning - og start med de lavest hængende frugter. 

Skal vi hjælpe dig i gang med AI?


AI dækker over en bred vifte af forskellige discipliner, der hver især kan tages i brug for at løse den udfordring, du står med. Book en gratis afklarende workshop med vores AI-konsulenter for at blive klogere på, hvordan AI kan hjælpe dig. På workshoppen kan vi sammen udforske hvilke forretningsudfordringer og spørgsmål vi kan besvare ved hjælp af AI. Herunder ser du et udvalg af de forretningsudfordringer, vi hjælper andre virksomheder med.

Forecast i form af indkøb- og produktionsplanlægning

Minimer lager og spild ved at modtage løbende forslag til ændring af vareindkøb og bemandingsplaner ud fra automatisk opdaterede forventninger til salg.

Læs mere

Churn i form af en kundefastholdelses-proces

Iværksæt automatiske handlinger og adviseringer ud fra løbende analyser af hvilke kunder – eller interne talenter - der er på vej væk.

Læs mere

Automatisering i form af kundesupport

Øg arbejdsglæden ved at automatisere de kedelige opgaver. Analyser indgående kommunikation og tekstdokumenter, og fordel opgaverne direkte til de rette medarbejdere. 

Læs mere

Anbefalingsmotorer til kunderejser

Øg kundetilfredsheden ved at bruge kundesegmentering og kraftfulde anbefalingsmotorer. Så kan du sikre en automatisk tilpasning af ydelser og tilbud til enkelte kunder og segmenter.

Læs mere

Quote - Bluee

Vores forretning er fuldt ud afhængig af fejlrater på nordsøens havvindmøller. Vi foretager meget store investeringer på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Tidligere var de baseret på mavefornemmelser, men nu anvender vi algoritmer til at forudsige fejlraterne på fremtidens havvindmøller.


– Jens Michael Haurum, CFO, Ziton A/S

Læs casen her

case_ziton_800x800

Hvad er din virksomheds modenhedsscore?

En del organisationer aldrig kommer i mål med AI-projekter. Dette skyldes ofte, at der startes det forkerte sted ift. hvor organisationen befinder sig. Denne kedelige tendens vil vi ændre! Derfor har vi fokus på netop din organisations modenhed inden for AI.

Modenhedsscoren bliver indarbejdet i de fremtidige overvejelser og faser, som vi sammen udarbejder gennem vores metode. På denne måde sikrer vi, at vi starter det rigtige sted, så vi øger chancen for at løsningen lever videre efter endt forløb.

background-half-anders-kamilla

Level 1: Awareness
AI findes på agendaen rundt omkring i organisationen, men det praktiseres ikke på et strategisk plan.

Level 2: Active
Der er allerede igangsat mindre proof-of-concepts og pilotprojekter i organisationen. Der arbejdes på at finde en standardiseret måde at arbejde med AI på.

Level 3: Operational
Der findes som minimum et enkelt AI projekt, som er sat i produktion. Løsningen kan anvendes og tilgås på flere niveauer, og der er et dedikeret budget til AI projekter.

Level 4: Systematic
Det ligger på rygraden at tænke AI ind, når der skal udvikles digitaliserede løsninger. Der anvendes adskillige AI projekter i produktionen allerede på tværs af forskellige forretningsområder.

Level 5: Transformational
På dette niveau har virksomheder demokratiseret AI, så enhver medarbejder er i stand til at spotte relevante business cases. Der anvendes AI til at automatisere rapportering, justere produkttilbud og optimere infrastrukturen.

Book 3 timers gratis AI workshop

saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

 

3 timers workshop
Book gratis her.

Få en gratis indledende 3 timers workshop med vores AI-forretningskonsulenter - skriv til os her.