Logoklods - White

Leading your
business forward 

Logoklods B - White

with Data
Science & AI
 

Ægte forretningsværdi
med kunstig intelligens


OpenAI, generativ AI, ChatGPT, MLOps, ML-modeller - verden omkring Data Science er i rivende udvikling, og AI-værktøjskassen udvides løbende.

I Inspari hjælper vi organisationer med og uden interne Data Science-kompetencer med at sætte retning for AI, vælge de rette værktøjer og ikke mindst med at skabe forretningsværdi med Data Science & AI. Alt afhængigt af din organisations behov, tager vi både ansvar for eller del i hverdagens opgaver og nye projekter inden for en bred palette af AI-discipliner.  

Tag gerne fat i os ganske uforpligtende for at høre, hvordan vores team af Data Scientists kan gøre en forskel i din organisation. 

 

Kontakt os uforpligtende

Icon - Petrol - People

MLOps & Data Science

Icon - Blue - People

Rådgivning 
& review 

 

Icon - Brown dark - People

Kurser
& træning

AI i din organisation?
Start med en afklarende workshop


I Inspari Data Science & AI hjælper vi virksomheder som din med at få mere ud af data og AI. Book en afklarende workshop med vores AI-konsulenter for at blive klogere på, hvordan  AI kan styrke din virksomhed. På workshoppen kan vi sammen udforske hvilke forretningsudfordringer og spørgsmål, som vi kan besvare ved hjælp af AI. Er du klar til at få det bedste ud af dine data? 

AI hos Finanssektorens Uddannelsescenter (FU):
AI-model effektiviserer analyse
af spørgeskemaer


Med tusindvis af kvalitative besvarelser fra spørgeskemaer er håndtering og efterbehandling en ressourcetung opgave for FU. Netop den tidskrævende praksis gør en ny og veltrænet AI-model op med.

AI-modellen analyserer lynhurtigt indholdet af hver besvarelse, grupperer indholdet inden for en række temaer og resultatet er et overblik over alle de indkomne svar på markant kortere tid og med markant færre brugte ressourcer.

Om løsningen udtaler Martin Hjortshøj, Afdelingschef for Digital læring hos Finanssektorens Uddannelsescenter:

”Efterbehandling og analyse af kvalitative spørgeskemaer er en ressourcetung opgave, som vi i dag har dygtige studentermedhjælpere til at klare. Vi glæder os til at gå live med en automatiseret løsning, og jeg er slet ikke i tvivl om, at den vil give masser af værdi til hele huset.”

AI-teknologier i løsningen: Den NLP-baserede AI-model er udviklet med Azure OpenAI's GPT-3, ChatGPT 3,5 og snart tilføjes GPT-4 for at øge arbejdshukommelsen i løsningen. 

Finanssektorens Uddannelsescenter (FU)

AI-kurser & træning
for dine medarbejdere

Styrk dine medarbejderes kompetencer med kurser og træning, så din organisation kan udnytte de mange muligheder, som AI giver.

Du kan blandt andet vælge:

  • Kursus i generativ AI
  • Kursus i Databricks for Data Engineering
  • Træning i Databricks for Data Scientists
  • Kurser i Azure Machine learning - low-code, no-code, code
Få mere info om kurser & træning 
background-full-alexander-helle-a1

Højere medlemstilfredshed
& lavere churn hos IDA


Sådan lyder ambitionen hos IDA, der sammen med Inspari har arbejdet på en model i Python, der kan hjælpe dem med at forstå deres medlemmer bedre ved at besvare spørgsmål såsom:

Hvem er i risiko for at opsige deres medlemskab i fremtiden?
Hvilke faktorer er vigtige for de forskellige medlemsgruppers fastholdelse?
 
På baggrund af det kan IDA sikre, at de tilbyder relevante medlemsfordele, således at medlemmerne får den forventede værdi af deres fagforeningskontingent, og dermed ikke opsiger medlemskabet.

Data fra modellen er visualiseret, så det er lettilgængeligt for IDAs medarbejdere, og de kan derfor handle på resultaterne og skabe større tilfredshed blandt medlemmerne.

1080x1080 (IDA)

Værsgo, her får du vitaminer
til dine AI-ambitioner

Workshop, møde eller en uforpligtende snak? Kontakt os allerede i dag

 

Send os gerne en besked i formularen. Vi glæder os til at høre fra dig og vender tilbage hurtigst muligt. 

 

Lyt med i Dataklubben
& mød alle de andre AI-ambitiøse

Quote - Bluee

Vores forretning er fuldt ud afhængig af fejlrater på nordsøens havvindmøller. Vi foretager meget store investeringer på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Tidligere var de baseret på mavefornemmelser, men nu anvender vi algoritmer til at forudsige fejlraterne på fremtidens havvindmøller.


– Jens Michael Haurum, CFO, Ziton A/S

Læs casen her

case_ziton_800x800

Inspari Forecasting

Har du nok varer på lager til de næste måneder - og er det de rette varer? Få indsigt til at planlægge bedre.   

Læs mere

Inspari Churn Analysis 

Hvem er på vej væk fra din virksomhed af kunder eller medarbejdere? Få indsigt til at handle, før det er for sent. 

Læs mere

Inspari RFM Analysis 

Hvilke kunder er egentlig de bedste for din bundlinje? Lær dine kunders købsmønstre at kende og øg din bundlinje gennem bedre og mere målrettede aktiviteter. 

Læs mere

 

Inspari Recommendation Engine

Ved du, hvad dine kunder har brug for, allerede før de besøger dig - online eller offline? Giv dine kunder relevante anbefalinger og gør dem mere tilfredse samtidig med, at du styrker bundlinjen. 

Læs mere

 

Inspari Data Science & AI

 

I Inspari Data Science & AI arbejder vi med de tre grundelementer for garanteret forretningsværdi:  Speed + Data + Team

Speed

Vi ved, at hastighed og hurtige indsigter er afgørende for dig og dine kolleger. Derfor har vi skabt en række dedikerede services og præ-definerede produkter tilsat en standardproces, der sikrer tempo og ensartethed fra start til succes. Det er din garanti for forretningsværdi, som du kan sætte handling bag.

Data

Op til 80% af et AI-projekt handler om at gøre data klar. Gennem mere end 15 år har data været vores hjemmebane, og det kommer dig til gode fra dag 1. Vi bygger en stærk platform, der understøtter din virksomheds øvrige initiativer.

Team

Værdien af data er et spørgsmål om mennesker. Vi har sikret branchen bedste team, så vi kan gør dit team til jeres branches bedste. Og vi hjælper jer både med at udnytte nye teknologier og gøre de mange nye indsigter til handling.