Inspari Azure Consumption 


Inspari – en dedikeret CSP-partner i din hverdag

En moderne dataplatform i Microsoft Azure er et stærkt udgangspunkt for at bruge nye teknologier, handle hurtigt på forandringer og kunne digitalisere og transformere en organisation. 

Microsoft Azure er designet til, at du kan have flere CSP-partnere inden for forskellige områder, fx CRM, ERP eller dataplatform. Du kan derfor frit vælge den CSP-partner, der giver størst mulig værdi til din virksomhed - både i dag og på lang sigt. Og i Inspari vil vi gerne være CSP-partner på din dataplatform. 

Maksimer værdien af din Azure-investering

 

background-half-anders-kamilla-2
saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Specialist rådgivning!

Når du træder ind i en Microsoft CSP-aftale med Inspari, træffer du ikke blot valg om licenser og support; du indleder et partnerskab, hvor vi bliver en integreret del af din daglige drift. Vi fungerer som din kyndige rådgiver og samarbejdspartner, dybt involveret i både de komplekse udfordringer og de spændende muligheder, som skyen præsenterer. 

Transition
Framework

Vores gennemtestede framework guider dig i skyen og sikrer en høj kvalitet

Inspari Cloud
Services

Vores add-on giver dig unik indsigt og overblik på tværs af dine services i Microsoft Azure

Specialist
Advisory

Vi rådgiver dig og dine kolleger om alt fra mindset til specifikke teknologier

Verdensklasse
Support

Vores dygtige Inspari Support kender din løsning og hjælper dig, når du har brug for det

Gode grunde til at vælge Inspari som din foretrukne CSP-partner


 • Ekspertise og erfaring: Vores dygtige team af specialister bringer en betydelig mængde ekspertise og erfaring til bordet. Vi arbejder sammen med dig for at identificere de bedste løsninger og tilpasse dem efter dine skiftende behov samt hjælper dig med at skalere din infrastruktur i takt med væksten.

 • Proaktiv monitorering: Vi holder øje med dine ressourcer og alarmerer dig, hvis dit forbrug overskrider dine forventninger. Vi sørger for, at du har de nødvendige ressourcer, uden at du betaler for mere end nødvendigt. Hvis du i dag køber cloudtjenester til Azure Pay as you go med kreditkort, kan der være store besparelser at hente ved at lægge sit forbrug hos Inspari.  

 • Omkostningskontrol og besparelser: Vi hjælper med at identificere og implementere omkostningsbesparelser, så du får mest muligt ud af din investering i cloud-teknologi.

 • Adgang til Microsoft Premium Support: Inspari har adgang til Microsofts værktøjer og ressourcer, som hjælper med at optimere og styrke dine cloud-løsninger. Med Microsoft Premium Support adgang sikrer vi en effektiv håndtering af support tickets.

 • Få mere ud af dine MS365 licenser: Er din virksomhed klar til at optimere dine Microsoft 365-licenser? Vi kan hjælpe dig med at gennemgå dine licenser og identificere konsoliderings- eller opgraderingsmuligheder. Med vores dybdegående viden om Microsofts licenspakker kan vi levere rådgivning, der sikrer, at dine licenser passer perfekt til dine behov. 

 • Inspari er klar til at være din CSP-partner og hjælpe din virksomhed med at navigere i kompleksiteten af cloud-teknologi og få det maksimale udbytte ud af den.

  Start i dag

Optimér din Azure investering med en Azure Cost Assessment 


Få ro i maven eller demonstreret værdi!

Er du interesseret i at maksimere værdien af din Azure-investering? Inspari tilbyder at udføre en Azure Cost Assessment, der giver dig indsigt i dine omkostninger og identificerer potentielle besparelser.

Vores erfaring viser, at selv simple optimeringer kan føre til betydelige besparelser på op til 15-20%. 

Vi tilbyder ikke kun en omfattende gennemgang af dine omkostninger, men leverer også konkrete forslag til at optimere din Azure-infrastruktur.

 

 

background-half-ditte-jonas-a1

Hvad indeholder en Azure Cost Assessment?

 

Vi gennemgår dit Azure-miljø med fokus på omkostninger og udarbejder en detaljeret cost analyse. Vi gennemgår subscriptions med henblik på:

 • Rightsizing (Skalering/SKU valg): Optimering af størrelsen på dine ressourcer for at matche dine aktuelle behov.

 • Licenser: Evaluering af licensbehov og identifikation af potentielle besparelser.

 • Reservationer: Muligheder for at drage fordel af Azure-reservationer for at reducere omkostninger.

 • Sluk & tænd efter behov: Identifikation af ubrugte ressourcer og anbefalinger om, hvornår de kan slukkes eller tændes.

Vi kigger ind i alle ressourcer – fx SQL Databases, Virtual Machines, Storage, Backup, Logic Apps, Azure Analysis Services og Azure App Service. 

Hvordan kommer
vi i gang?

 

Inden vi igangsætter en Cost Assessment, vil vi rigtig gerne mødes med dig, så vi kan få en snak om jeres Azure-miljø og klæde os godt på til at dykke ned i analysen.

For at udføre en Azure Cost Assessment kræver det blot "Reader adgang" til dine Azure Subscriptions. Dette kan nemt planlægges og diskuteres på vores første opstartsmøde.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.

Microsoft Azure Pay as you go


Drag nytte af fordelene men undgå faldgruberne

Microsoft Azure Pay as you go giver dig mulighed for fleksibilitet og skalerbarhed, men det kræver også omhyggelig overvågning og styring af omkostninger for at maksimere fordelene. 

For mange er det nemt at betale for forbruget i Microsoft Azure med kreditkort. Hvis du gør det, må du kende faldgruberne: 

 • Du skal selv holde øje med, hvornår kortet udløber. Og hvis du har flere kort tilkoblet på tværs af services i Azure, kan det blive svært at holde øje. 

 • Du har ikke et overblik på tværs af dine omkostninger - og du får ingen alarm, hvis en enkelt service stikker af på grund af en øget datamængde. 

 • Dit set-up er personafhængigt, og du må have en plan, hvis en medarbejder skifter job. 

Indgår du en CSP-aftale med Inspari, kan du trygt overlade ansvaret for overvågning, kontrol, alarmering, optimering og sikkerhed til Inspari. 

Skal Inspari være
din CSP-partner? 


Inspari er klar til at være din CSP-partner og arbejde tæt sammen med din virksomhed for at realisere potentialet med Microsoft Azure. Sammen kan vi skabe værdi, optimere din dataplatform og frigive din tid til at fokusere på det, der virkelig betyder noget – din forretning. 

Lad os sammen se på mulighederne og give dig overblikket over et potentielt skifte. 

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer.

 

Gå til formularen

Martin-L-rundt