Data Value Guaranteed.
Nogle gange er det fedt at være forudsigelig.

 

Med Inspari er der ingen ubehagelige overraskelser i en digital transformation. 

Vores tilgang, Data Value Guaranteed, gør processen så metodisk, at det grænser til det kedelige. Til gengæld sikrer den vores kunder kvalificeret rådgivning og garanti for, at de kan agere på data.

Kort sagt et resultat, der er alt andet end kedeligt. Og det synes vi faktisk er fedt.

Skal vi tale Data Value Guaranteed? 

Kontakt os

background-half-jens-jacob2
Icon - Petrol - People

+180

Datadrevne konsulenter

Icon - Petrol - Arrow

+800

Data-ambitiøse kunder

Icon - Petrol - Bar chart

+1.200

Fuldførte projekter

Management Consulting 


I Inspari er Management Consulting mere end blot PowerPoints. Vi hjælper ledere med at få succes i virkeligheden ved hjælp af værktøjer, skabeloner og retningslinjer, som bringer organisationen i stand til at kunne selv. 

Skab en Datastrategi


Vi hjælper data-ambitiøse ledere med at finpudse dataambitioner, formulere vision og etablere roadmap med vores gennemarbejdede framework. 

Styrk data-færdighederne

 

Vi hjælper organisationer med at styrke medarbejdernes datafærdigheder, fx gennem data literacy-programmer, etablering af dataambassadørroller samt skræddersyede uddannelses- og træningsforløb, der løfter medarbejdernes grundlæggende datafærdigheder.

9 kendetegn spreads 2 1200x1200

 

9 kendetegn for datasuccesfulde virksomheder


Vi har spurgt 213 danske ledere om deres erfaringer med at gøre data til et forretningsmæssigt aktiv og opnå succes. Her får du deres erfaringer kogt ned i de 9 kendetegn, der karakteriserer de mest datasuccesfulde virksomheder.

Resultaterne og de 9 kendetegn kan du fordybe dig i nedenfor, og vi håber, at du finder inspiration til at opnå endnu mere succes med data i din virksomhed. 

Har du spørgsmål til undersøgelsen eller behov for rådgivning omkring bedre brug af data? Vi rådgiver ledere på tværs af dansk erhvervsliv, og vi står også klar til at hjælpe dig. 

Åbn undersøgelsen

Kan vi hjælpe dig og din virksomhed?
Udfyld gerne formularen, så kontakter vi dig


Hvad end du vil høre mere om Data Value Guaranteed, eller hvordan vi kan hjælpe din virksomhed til succes med data, håber vi at høre fra dig. Udfyld formularen her helt uforpligtende og lad os starte med en snak.  

Hent inspiration hos vores kunder

saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Nogle lover dig værdi
Vi garanterer det


Vores metode er inspireret af en række kendte metoder, så fx Half Double, DSDM, SCRUM. Vi har taget de relevante artefakter og processer og skåret ind til benet. Metoden kan, i forskellige skaleringer, bruges på projekter mellem 50 og flere tusinde timer. Den er let at forstå og kan kommunikeres både til den forretningsvendte ledelse og til de teknikere, som inddrages i leverancen.

Vi har fokus på, at den agile proces ikke blot skal løbe i ring, men reelt leverer værdi og konkrete løsninger – og vigtigst af alt, at vores metode understøtter handlinger i forretningen, som flytter den. Vi kalder det Drive, og det er en integreret del af et Inspari-projekt.

Vi fokuserer på:

  • Forretningens behov før alt andet
  • Agile leverancer – værdi i hvert rul og leveret til tiden
  • Brugernes mulige handlinger efter implementering
  • Brugeroplevelsen
  • Helhedstænkning – lige fra inddragelse af interessenter ved opstart til vedligehold og løbende user adoption efterfølgende
  • Arbejde i effektiv flowtilstand, hvilket giver kortere og koncentrerede projekter
  • Høj inddragelse af kunden i hele processen for at sikre forankring, det korrekte produkt og løbende afstemning
  • Dokumentation og forklaringer hvor det behøves, og ikke i lange ”kolde” dokumenter.

Data Value Guaranteed er din garanti for værdi Data value guaranteed