Data Value
Guaranteed

 

Siden starten i 2008 har vi arbejdet med data-ambitiøse kunder. Derfor er vores metode baseret på vores erfaringer fra mere end 1200 dataprojekter. Og det kommer dig som kunde til gode.

Vi kalder metoden Data Value Guaranteed, fordi det er det, du får. Vores garanti for, at du får værdi.

background-half-rasmus4

Nogle lover dig værdi
Vi garanterer det


Vores metode er inspireret af en række kendte metoder, så fx Half Double, DSDM, SCRUM. Vi har taget de relevante artefakter og processer og skåret ind til benet. Metoden kan, i forskellige skaleringer, bruges på projekter mellem 50 og flere tusinde timer. Den er let at forstå og kan kommunikeres både til den forretningsvendte ledelse og til de teknikere, som inddrages i leverancen.

Vi har fokus på, at den agile proces ikke blot skal løbe i ring, men reelt leverer værdi og konkrete løsninger – og vigtigst af alt, at vores metode understøtter handlinger i forretningen, som flytter den. Vi kalder det Drive, og det er en integreret del af et Inspari-projekt.

Vi fokuserer på:

  • Forretningens behov før alt andet
  • Agile leverancer – værdi i hvert rul og leveret til tiden
  • Brugernes mulige handlinger efter implementering
  • Brugeroplevelsen
  • Helhedstænkning – lige fra inddragelse af interessenter ved opstart til vedligehold og løbende user adoption efterfølgende
  • Arbejde i effektiv flowtilstand, hvilket giver kortere og koncentrerede projekter
  • Høj inddragelse af kunden i hele processen for at sikre forankring, det korrekte produkt og løbende afstemning
  • Dokumentation og forklaringer hvor det behøves, og ikke i lange ”kolde” dokumenter.

Vi starter ikke et projekt op, før vi ved, hvordan vi vil måle på den værdi, der skabes. Hvordan skal vi ellers kunne vise, at vi er en succes? Eller at projekterne er rentable og/eller forløser værdi? Derfor er Data Value Guaranteed din garanti for værdi. 

Data value guaranteed

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.