Nye muligheder
med Microsoft
Power Apps


Byg apps nemt og hurtigt til support af forretningsprocesser.

Power Apps giver mulighed for, at du som forretningsbruger kan bygge dine egne apps med begrænset behov for kodning og dermed inden for en overskuelig tidsramme. Ved hjælp af drag ’n drop og med udgangspunkt i en bred vifte af færdiglavede templates åbner Power Apps for en ny verden, hvor nye og anderledes use cases kan laves, og hvor flere forretningsprocesser kan supporteres – alt sammen uden behov for udviklere.

background-half-mads

Det bedste
ved Power Apps

... er, at du kan connecte til over 200 forskellige kilder herunder Excel, Outlook, Sharepoint, OneDrive, Power BI og SQL databaser. Det betyder, at selvom der ikke findes en connector til den datakilde, som du anvender, kan den bygges. Og selv hvis ikke den kilde, som du anvender, findes som en standard-connector, kan du bygge custom connectors. Derudover har Power Apps også en ”AI builder” (afhængig af din licens), hvor du kan implementere AI-baserede funktionaliteter, så som classification og prediction i sine apps.

Du finder Power Apps template biblioteket her

Use case 1

Risk management

Brug Power Apps, hvor du benytter apps til indtastning af de actions, der er taget for at håndtere en given risk. Via writeback funktionalitet bliver data indtastet i appen konsolideret tilbage i et databaseformat og kan ultimativt udstilles i Power BI side om side med de data, som beskriver de risk, der er opstået.

 

Use case 2

Interviews & inspicering

Lav en app til indtastning af data i formularer og stardardiser formatet og dermed dit output, så det bliver lettere at følge op samt lave analyser og statistik på tværs af mange formularer. Eksempler kunne være inspektion af produktionsudstyr eller interviews med kunder, hvor man måske ikke hare mulighed for at udsende en almindelig survey.

 

Use case 3

Håndtering af kontakter

Når du eksempelvis afholder et event, kan du have behov for at nemt at kunne vedligeholde kontaktinfo på gæster på tværs af teams. Det vil sige, at du både kan oprette, slette og redigere i eksisterende kontakter, hvor ændringerne samtidig slår igennem for alle brugere af appen. Appen vil være synkroniseret op med et centralt kontaktregister, hvor du også kan vedligeholde kontaktbiblioteket samtidig med, at du hele tiden synkroniserer op i appen.

Nysgerrig på mere Power Platform?
Se med her

Har du spørgsmål eller
Vil du godt i gang?

Vi er et stort team af kolleger, som altid er klar til at hjælpe dig - uanset om du har et spørgsmål eller en konkret forespørgsel. Når du udfylder formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt inden for 24 timer.


Når du vælger Inspari som partner, får du:

  • Sparring til at få mest muligt ud af dine data
  • Hjælp til at komme godt i gang
  • Gode råd til arkitektur og platform
  • De bedste metoder til at sikre user adoption
  • Træning og support