Skab forandring gennem mennesker

Det er i mødet mellem mennesker, it og forretning, at værdi opstår. Forretningsværdi opstår ikke gennem et it-system i sig selv, men af handlinger, ændrede tankemønstre og indsigt, som fører til beslutninger eller nye opdagelser. Derfor tænker vi altid mennesker, it og forretning ind i alle projekter.

Mennesker vil høres, bidrage , tage ejerskab og deltage aktivt. Du skal således altid fokusere på at støtte medarbejderne og gøre deres beslutninger, handlinger og prioriteringer endnu skarpere – ikke at levere endnu et it-system, som de skal forholde sig til. Prioriteringen og formen af enhver løsning starter og slutter således altid med mennesker.

background-full-ida

Demokratisering af data

Data er ved at blive demokratiseret – på tværs af virksomheder og generelt i det offentlige. Det betyder, at mennesker får adgang til at se relevante tal, og det skaber en pull-effekt, som din organisation skal kunne håndtere. Når medarbejderne får smag for data, bliver deres hverdag lettere og deres argumenter mere velfunderede i data - og så skal du forberede dig på at skalere op, allerede inden løsningen går live.

Det er en positiv spiral, som du skal tage hånd om for at skabe den bedst mulige oplevelse, når data bliver en fast forankret del af hverdagen. I Inspari er vi med hele vejen og støtter med rigtige mennesker lige fra startfasen af et projekt til supporten efterfølgende.

Læs også: Organisatorisk Forandring

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.