Microsoft
Azure

Microsoft Azure er en cloudbaseret databehandlingsplatform, som helt grundlæggende giver sikkerhed, fleksibilitet og økonomiske besparelser for virksomheder i alle størrelser.

Med Microsoft Azure kan virksomheder integrere og samle tjenester og dermed sikre gennemsigtighed og udnyttelse af løsninger på tværs af forretningssystemer. Alt sammen i et brugervenligt interface og med fokus på datasikkerhed.

background-half-anders-kamilla-2

Udnyt nye muligheder
med Microsoft Azure

Med Azure kan data-ambitiøse virksomheder bryde den traditionelt tunge værdikæde af systemer, hvor data har været gemt i lukkede systemer hos forskellige leverandører. Data fra programmer placeret i Azure er nemt tilgængelige og kan integreres på tværs af forretningskritiske systemer. Samtidig åbner platformen op for at udfolde nye teknologier, som fx Internet of Things, helt op på enterprise niveau.

Case: Alm. Brand faciliterer data hele vejen fra infrastruktur til kundeoplevelse med en ny cloudbaseret Enterprise dataplatform og Azure Databricks-løsning:
Vi er blevet klart mere interessant som arbejdsplads, fordi vi arbejder med de nye teknologier og dataplatforme, som er fremtiden på det her område. Det er simpelthen permission to play i forhold til rekruttering og fastholdelse af specialister i dag.
Personen bag citatet har fået nyt job
Værdien for Alm. Brand varer ved

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt. 

Sikkerhed i skyen

Det første spørgsmål vi får omkring Azure er ofte, om sikkerheden omkring data i skyen er maksimal. Dine data er beskyttet under ISO/IEC 27018, og Azure opfylder et bredt udvalg af internationale og branchespecifikke overensstemmelsesstandarder, f.eks. ISO 27001, HIPAA, FedRAMP, SOC 1 og SOC 2. Endvidere ejer og styrer I alle jeres data i skyen.

Inspari er din Azure partner

Som en af Danmarks ganske få og mest erfarne Azure-partnere kan vi hjælpe dig sikkert ombord på løsningen. Flere af vores kunder har allerede taget skridtet og er gået i skyen, fx Aarhus AffaldVarme, der som en offentlig virksomhed går i front og udnytter nye teknologier med Azure. Vi hjælper også gerne jer med at lave business casen for jeres muligheder i Azure.

Inspari bruger selv
mulighederne i Azure

Sherlog, vores support-produkt til overvågning af servere, ligger i Azure. Da antallet af kunder på løsningen steg, fik vi behov for at udvide løsningen med ekstra diskplads hos vores eksterne leverandør. I stedet for endnu en gang at udvide, flyttede vi Sherlog i Azure.

Det gav en lang række fordele og betød samtidig, at vi kunne give vores Azure-kunder endnu bedre sparring på, hvordan de bedst kunne udnytte Azure, fordi vi selv afprøvede de mange nye muligheder i den cloudbaserede platform.

1. Vi kan lettere deploye og teste, før vi ruller ud til brugerne
2. Vi kan nemt og hurtigt skalere sherlog til endnu flere brugere
3. Vi har opnået store økonomiske besparelser

background-half-2

Hvad er Azure Blob storage?

Azure Blob Storage har én vigtig funktion, nemlig at opbevare alt slags data. Med Blob Storage kan du placere dine data i tre forskellige kategorier: varmt, koldt eller arkiv. Her kan du så skalere op og ned alt efter behov, og du betaler kun for det, du bruger. Du får derfor den fulde værdi af Blob Storage, når du har kategoriseret dine data efter, hvor tilgængelige de skal være. Blob Storage kan bruges til alle typer data, fx sikkerhedskopier, billeder, videoer, CSV-filer, lydfiler og diverse dokumenter.


I den moderne dataplatform har Azure Blob Storage og Azure Data Lake i princippet samme funktion, men du får flere funktioner med Azure Data Lake, fx hierarkier, og dataspecifikation ved hjælp af Common Data model og derved muligheden for, at analytikere selv kan gå på jagt i data.


3 gode grunde til Blob:

  • Meget basal opsætning, så nemt at komme i gang
  • Meget omkostningseffektivt med priser helt ned til 12DKK/TB
  • Fuld support til/fra andre Azure services

Fleksible miljøer til test og udvikling

På udviklings- og testfronten har Azure åbnet op for hidtil uset fleksibilitet. I stedet for at skulle gennem sin hosting partner for at få startet testserveren op kan den enkelte udvikler selv tænde og slukke efter behov. Det betyder, at der ikke er behov for dyre, fysiske udviklings- og testservere, da den enkelte udvikler kan teste på sit eget, lukkede testmiljø. Samtidig kan applikationer nemt placeres i skyen, således koden fra et website kan lægges direkte op i Azure i stedet for på en dyr testserver.

- En udviklingsserver per udvikler
- Tænd og sluk for testservere efter behov
- Farvel til dyre testservere
- Fleksibilitet for både test og udvikling
background-half-laerke-anders-kamilla

Hvad er Azure Data Factory?

Azure Data Factory er bindeleddet mellem dine services i din Azure Data Platform, som står for både orchestrering og schedulering af dine flows. Azure Data Factory er en hybrid dataintegrationstjeneste fra Microsoft, som gør det nemt at lave ETL- og ELT-processer uden at kode, men du kan også skrive din egen kode.


Azure Data Factory er den moderne udgave af SSIS og en del af en moderne dataplatform, så du kan opnå hurtigere dataintegration ved at integrere datasiloer. Du kan modernisere dit data warehouse med Azure Data Factory ved at integrere strukturerede og ustrukturerede data fra både dit lokale miljø eller din løsning i skyen. Du kan nemt hente data fra 80+ datakilder, både on premise og i skyen, og fælles for alle data connectorer i Azure Data Factory er, at de er vedligeholdelsesfrie.

Med Azure Data Factory er der ikke længere behov for tunge udviklingsværktøjer, da du bygger din dataintegration i en webbaseret brugergrænseflade med drag ’n’ drop muligheder. For mere avancerede behov er der support for udvikling i JSON og Powershell, med integration til GitHub for at altid have Source Control på din kode.

 

4 gode grunde til Data Factory:

  • Betal for det du forbruger, ingen licensomkostninger til fx SSIS
  • Gør din forretning klar til at integrere On Premise data med online kilder, som fx Google Adwords eller Dynamics 365
  • Løbende adgang til nye features, uden større migreringsprojekter
  • Få adgang til nye supporterede datakilder, uden merarbejde

 

Oplev den moderne dataplatform

Den moderne medarbejder har data i sit DNA – og det samme har moderne virksomheder. Se videoen og hent inspiration til, hvordan du får data til at flyde sikkert gennem din organisation og samtidig sikrer, at dataplatformen kan møde nye behov.

Se filmen om:

- Hvorfor data er det nye olie
- Den moderne dataplatform
- 4 områder, der vil gøre en forskel i hverdagen


microsoft partner
WE Partner Pledge Badge_transparent