Logoklods - White

Cloud er verdens
største chance 

Logoklods B - White

For at få det bedste
ud af dine data

Cloud by Inspari

Som Danmarks førende data consultancy er cloud en del af vores DNA. Vi arbejder med den moderne dataplatform og hjælper virksomheder som din med at få mest mulig forretningsværdi ud af Microsoft Azures mange services og nye teknologier. Og vi gør mere end det.

Vi træner din organisation og dine medarbejdere til at arbejde i skyen, og vi sikrer, at du altid har adgang til de services, der giver mening for din virksomhed. Og så holder vi altid et vågent øje med forbruget, så det ikke stikker af - faktisk kan du også selv kigge med i vores kundeportal.

Med Cloud by Inspari står vi på mål for, at du får forretningsværdi ud af skyen. Vi kalder det Data Value Guaranteed.

Cloud-by-Inspari-GIF

 

Icon - Blue - Plus

Transition
framework

Vores gennemtestede framework guider dig i skyen og sikrer høj kvalitet.

 

Icon - Blue - Plus

Inspari cloud services

Vores add-on giver dig unik indsigt og overblik på tværs af dine services i Microsoft Azure.

 

Icon - Blue - Plus

Specialist
advisory

Vi rådgiver dig og dine medarbejdere om alt fra mindset til specifikke teknologier. 

Icon - Blue - Plus

Verdensklasse
support

Vores dygtige Inspari Support kender din løsning og hjælper dig, når du har brug for det. 

Case: Alm. Brand faciliterer data hele vejen fra infrastruktur til kundeoplevelse med en ny cloudbaseret Enterprise dataplatform:

 

Vi er blevet klart mere interessant som arbejdsplads, fordi vi arbejder med de nye teknologier og dataplatforme, som er fremtiden på det her område. Det er simpelthen permission to play i forhold til rekruttering og fastholdelse af specialister i dag.
Mads Bengtson
Head of Data Services, Alm. Brand

Talkshow on-demand
Hør om cloud transformation
i Alm. Brand
 

Med en stærk cloud transformation kan du understøtte den digitale transformation i din virksomhed, imødekomme medarbejdernes stigende databehov- og nysgerrighed og ikke mindst skabe nye forretningsmuligheder. Men hvordan bliver du og dine medarbejdere klar til et nyt mindset og får de rette kompetencer? 

👉 Download vores cloud talkshow og glæd dig til at opleve Mads Novrup Bengtson, Head of Data i Alm. Brand, når han deler gavmildt ud af erfaringerne fra den cloud transformation, der har forandret Alm. Brand som organisation.  

Download talkshow'et her!

background-half

 

saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Vælg Inspari som 
Cloud Solution Provider (CSP)

En moderne dataplatform i Microsoft Azure er et stærkt udgangspunkt for at bruge nye teknologier, handle hurtigt på forandringer og kunne digitalisere og transformere en organisation.

Derfor anbefaler vi, at du vælger en CSP-partner, som kan hjælpe din organisation med at få mest mulig værdi ud af data - både i dag og på lang sigt. 

En CSP-partner står for alt fra at levere løsninger og indkøbe licenser til fakturering og support. Microsoft Azure er designet til, at du kan have flere CSP-partnere inden for forskellige områder, fx CRM, ERP eller dataplatform. Du kan derfor frit vælge den CSP-partner, der giver størst mulig værdi til din virksomhed. Og i Inspari vil vi gerne være CSP-partner på din dataplatform. 

Når du vælger Inspari som partner, går du servicevejen. Det betyder, at du får det hele ud af boksen - en moderne dataplatform med fuld service.

Du slipper for bekymringer om alt fra at patche i weekenden, om der er diskplads nok, og om du kører på de nyeste versioner, og du kan samtidig hvile trygt i, at sikkerhedsniveauet er det bedst mulige og bygget direkte ind i din platform.

Som kunde i Inspari kan du inde i vores kundeportal se dit forbrug på tværs af dine Azure Services. Du får alarmer, hvis dit forbrug overstiger det, du forventer, og vi står på mål for, at du har netop de ressourcer, der passer til dig behov – hverken mere eller mindre.

Quote - Bluee

Med vores nye platform i skyen har vi fået et fundament for virksomhedens fremtidige udvikling. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og den understøtter samtidig vores fremtidige valg af ERP-system. BI er blevet et vigtigt værktøj i styringen af vores virksomhed. Det giver os relevante fakta og indsigt, som er helt central for vores beslutninger.


– Carsten Kristoffersen, Chief Financial Officer, BORG Automotive

Læs casen om Borg Automotive

case_borg_automotive_1000x768

Skal vi hjælpe din organisation med cloud og transformation? 


Med Cloud by Inspari gør vi det enkelt for dig at være i skyen. Vi kender Microsoft Azure ind og ud, og vores egne systemer bor der. Samtidig kender vi også din virksomhed - vi kan i hvert fald komme til det.

Med over 1200 data-projekter bag os har vi helt sikkert mødt virksomheder, der minder om din. Og skyen er ikke one-size fits all. Derfor ved vi, hvordan vi tilpasser din cloud-platform til din virksomheds behov.

Gratis cloud-webinar (on-demand) for SMV'er

 

Alle kan oprette licenser i Azure. Derfor skal du vælge en cloud-partner, som kan hjælpe dig til at træffe de rette valg for din virksomhed, dine systemer og dine medarbejdere og deres kompetencer. 

Tilmeld dig vores næste webinar og få inspiration til: 

  • Hvordan du kan få lavet og eksekveret på en plan, der bringer systemer og processer trygt i skyen.
  • Hvordan du sikrer, at dine mennesker "lander blødt" og kan følge med fra dag 1.
  • Hvordan du undgår, at forbruget i Azure stikker af - uden du opdager det!

Hent webinaret on-demand nu

background-half-michael

 

Klar på mere data?
Hent inspiration i Dataklubben podcast

Spørgsmål eller møde?
Vi er klar!

Hvad enten du har spørgsmål til Cloud by Inspari eller er klar til et møde, sidder vores team af specialister klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer. 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Commercial Lead Executive

event@inspari.dk  /  +45 3121 6843

anja-overgaard