Logoklods - White

Cloud er verdens
største chance 

Logoklods B - White

For at få det bedste
ud af dine data

Inspari Cloud & Infrastructure

 

Som konsulenthus hjælper vi vores kunder med at træffe bedre beslutninger, skabe handlekraft og forandringer gennem mennesker, data og digitalisering. Når vi bygger morgendagens bedste platform, hjælper vi også med at sikre bedst mulig anvendelse af de mange cloud-services og teknologier i Microsoft Azure -  fra sikkerhed til cost optimering. Og vi gør mere end det.

Vi træner og videreuddanner også medarbejdere i arbejdet med cloud-teknologier, og vi holder selvfølgelig altid et vågent øje med forbruget Azure - faktisk kan du også selv kigge med i vores kundeportal.

Cloud-by-Inspari-GIF

 

Icon - Blue - Plus

Cloud Adoption Framework (CAF)

Inspari er certificeret i CAF som er en del af Microsofts Advanced Specialization.

 

Icon - Blue - Plus

Inspari cloud services

Vores add-on giver dig unik indsigt og overblik på tværs af dine services i Microsoft Azure.

 

Icon - Blue - Plus

Specialist
advisory

Vi rådgiver dig og dine medarbejdere om alt fra mindset til specifikke teknologier. 

Icon - Blue - Plus

Verdensklasse
support

Vores dygtige Inspari Support kender din løsning og hjælper dig, når du har brug for det. 

Bestil gratis cloud assessment


Vi tilbyder virksomheder som din en gratis cloud assessment, så du får afklaring på alt, du har brug for, til at komme i skyen:

  • Hvad er dit cloud-potentiale?
  • Hvordan får du det bedste ud af dine muligheder?
  • Hvad kommer det til at koste (TCO)?
  • Hvordan skal du gribe rejsen an?

Alle indsigter og anbefalinger er samlet i en simpel, overskuelig rapport. 

Case: Alm. Brand faciliterer data hele vejen fra infrastruktur til kundeoplevelse med en ny cloudbaseret Enterprise dataplatform:

 

Vi er blevet klart mere interessant som arbejdsplads, fordi vi arbejder med de nye teknologier og dataplatforme, som er fremtiden på det her område. Det er simpelthen permission to play i forhold til rekruttering og fastholdelse af specialister i dag.
Mads Bengtson
Head of Data Services, Alm. Brand

Hent inspiration fra vores kunder
Skyhøje ambitioner og
begge ben solidt plantet på jorden

saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Vælg Inspari som 
Cloud Solution Provider (CSP)

En moderne dataplatform i Microsoft Azure er et stærkt udgangspunkt for at bruge nye teknologier, handle hurtigt på forandringer og kunne digitalisere og transformere en organisation.

Derfor anbefaler vi, at du vælger en CSP-partner, som kan hjælpe din organisation med at få mest mulig værdi ud af data - både i dag og på lang sigt. 

En CSP-partner står for alt fra at levere løsninger og indkøbe licenser til fakturering og support. Microsoft Azure er designet til, at du kan have flere CSP-partnere inden for forskellige områder, fx CRM, ERP eller dataplatform. Du kan derfor frit vælge den CSP-partner, der giver størst mulig værdi til din virksomhed. Og i Inspari vil vi gerne være CSP-partner på din dataplatform. 

Når du vælger Inspari som partner, går du servicevejen. Det betyder, at du får det hele ud af boksen - en moderne dataplatform med fuld service.

Du slipper for bekymringer om alt fra at patche i weekenden, om der er diskplads nok, og om du kører på de nyeste versioner, og du kan samtidig hvile trygt i, at sikkerhedsniveauet er det bedst mulige og bygget direkte ind i din platform.

Som kunde i Inspari kan du inde i vores kundeportal se dit forbrug på tværs af dine Azure Services. Du får alarmer, hvis dit forbrug overstiger det, du forventer, og vi står på mål for, at du har netop de ressourcer, der passer til dig behov – hverken mere eller mindre.

Quote - Bluee

Med vores nye platform i skyen har vi fået et fundament for virksomhedens fremtidige udvikling. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og den understøtter samtidig vores fremtidige valg af ERP-system. BI er blevet et vigtigt værktøj i styringen af vores virksomhed. Det giver os relevante fakta og indsigt, som er helt central for vores beslutninger.


– Carsten Kristoffersen, Chief Financial Officer, BORG Automotive

Læs casen om Borg Automotive

case_borg_automotive_1000x768

Skal vi hjælpe din organisation med cloud og infrastruktur? 


Vi gør det enkelt for din organisation at få det bedste ud af Microsoft Azure. Vi kender Microsoft Azure ind og ud, og vores egne systemer bor der. 

Med over 1200 data-projekter bag os har vi helt sikkert mødt virksomheder, der minder om din. Skyen er ikke one-size fits all, og derfor ved vi, hvordan vi tilpasser dit cloud-miljø til din virksomheds behov. Og vi ved, hvor der ofte er penge at spare, hvis dit miljø ikke er optimeret. 

Spørgsmål eller møde?
Vi er klar!


Hvad enten du har spørgsmål til Cloud & Infrastructure, vil høre mere om cost optimering af dit cloudmiljø, eller er klar til et møde, sidder vores team af specialister klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer. 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Commercial Lead Executive

event@inspari.dk  /  +45 3121 6843

 

anja_overgaard_600x600