Cloud by Inspari

Som Danmarks førende data consultancy er cloud en del af vores DNA. Vores specialister og data consultants arbejder med den moderne dataplatform og hjælper virksomheder som din med at få mest mulig forretningsværdi ud af Microsoft Azures mange services og nye teknologier. Og vi gør mere end det.

Vi træner din organisation og dine medarbejdere til at kunne arbejde med cloud, vi holder altid et vågent øje med forbruget, og vi sikrer, at du altid har adgang til de services, der giver mening for din virksomhed. Med Cloud by Inspari står vi på mål for, at du får forretningsværdi ud af skyen. Vi kalder det Data Value Guaranteed.

Cloud-by-Inspari-GIF

 

Icon - Blue - Plus

Vi er specialister i cloud. Derfor behøver du ikke være det. (Hvis du alligevel gerne vil være det, står vi klar til at træne med dig og dine kolleger!) 

Icon - Blue - Plus

Vi er alle højt certificeret & helt nede på jorden. Det er klart til din fordel. 

Icon - Blue - Plus

Vi tager forretningsværdi ud af skyen. Og direkte ind i din virksomhed. 

Skal vi være din Microsoft Azure-partner?


Med Cloud by Inspari gør vi det enkelt for dig at være i skyen. Vi kender Microsoft Azure ind og ud, og vores egne systemer bor der. Samtidig kender vi også din virksomhed - vi kan i hvert fald komme til det.

Med over 1200 data-projekter bag os har vi helt sikkert mødt virksomheder, der minder om din. Og skyen er ikke one-size fits all. Derfor ved vi, hvordan vi tilpasser din cloud-platform til din virksomheds behov.

Spørgsmål eller møde?
Vi er klar!

Hvad enten du har spørgsmål til Cloud by Inspari, Cloud Assessment eller er klar til et møde, sidder vores team af specialister klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer. 

What you move
is what you get?


At være i skyen er ikke et mål i sig selv. Dårlig datakvalitet, uhensigtsmæssig infrastruktur og tunge, manuelle processer bliver hverken bedre eller mere moderne af at blive flyttet.

Med andre ord får du dét, du flytter. Derfor vil vi med Cloud by Inspari hjælpe din virksomhed med at sikre forretningsværdi af en cloud-baseret hverdag.

 

background-half-ida2
saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Quote - Bluee

Med vores nye platform i skyen har vi fået et fundament for virksomhedens fremtidige udvikling. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og den understøtter samtidig vores fremtidige valg af ERP-system. BI er blevet et vigtigt værktøj i styringen af vores virksomhed. Det giver os relevante fakta og indsigt, som er helt central for vores beslutninger.


– Carsten Kristoffersen, Chief Financial Officer, BORG Automotive

Læs casen

case_borg_automotive_1000x768

Kender du din virksomheds cloud-potentiale?

Mangler du at få afdækket potentialet og økonomien i at migrere til Microsoft Azure? Vores løsning til dig er en gratis Cloud Assessment rapport.

Cloud Assessment er til dig, der har besluttet sig for at gå cloud-vejen - og nu ønsker et udvidet beslutningsgrundlag til at finde ud af, hvordan du får et cloud-setup, der passer til behov og økonomi.

Cloud Assessment giver dig indsigt i: 

Dataindsamling
Nuværende setup vs. fremtidige ønsker

Analyse
TCO (Total Cost of Ownership), optimering og benefits

Migrationsplan
Økonomi, ROI-analyse, tidsplan, roller, Governance, dokumentation & PoC

Når du efter endt Cloud Assessment vælger at gå med Cloud by Inspari, søger vi for, at alt forløber planmæssigt og at din "knowledge & data transfer" sker optimalt efter selve migrationen. 

Bestil gratis Cloud Assessment