Inspari Recommendation Engine


Vil du gøre hverdagen lettere for dine kunder, øge deres tilfredshed med din forretning og styrke din bundlinje? Så er en Recommendation Engine en mulighed for dig.

Insparis Data Science & AI eksperter står klar til at klargøre anbefalingsmotoren til dig og tilpasse den lige netop din forretning og udnytte styrken i alle de data, du allerede har tilgængelig tilsat data fra eksterne kilder. Det er din hurtigste vej til gode resultater - uanset om du driver en webshop, en streamingtjeneste eller har en fysisk butik.

Book et uforpligtende møde

background-half-laerke-anders-kamilla2

Hvad er en Recommendation Engine?


En Recommendation Engine - eller en anbefalingsmotor - er en model, der både opbygger en forståelse af dine varer og dine kunder, og som samtidigt inddrager eksterne påvirkninger.

En Recommendation Engine kan således vise dig de mest lovende og relevante varer at tilbyde den enkelte kunde via dine normale marketingskanaler.

 

background-half-rob

Gør kundernes hverdag lettere
med relevante anbefalinger


Ved du, hvad dine kunder har brug for, når de træder ind ad døren?

Har de allerede købt en hammer, så mangler de måske søm?

Og hvad med arbejdstøj?

Du kan selvfølgelig anbefale alle disse ting til din kunde, men hvis du har et stort udvalg, kan det være svært at ramme plet. Derfor kan du kigge ind i, hvad andre med samme købsmønster har købt? Har den pågældende kunde allerede købt disse? Hvad kan vi ellers byde ind med? Er indkøbsmønstre anderledes, når det regner?

For at sikre den gode kundeoplevelse er det essentielt at kunne guide kunden til de rette varer uden at overvælde dem med tilbud. Med en Recommendation Engine kan du give dine kunder præcise anbefalinger, som øger deres tilfredshed og styrker din bundlinje. 

Sådan virker en Recommendation Engine 


Med en Recommendation Engine bygger vi en motor, som vi tilpasser til netop din forretning og dine behov - og vi følger vores standardproces hver gang. Det er din garanti for et stærkt resultat. 

En Recommendation Engine skal bruge en række kunder (eller brugere) og et varesortiment, og hvis kunderne har ratet dine produkter eller har en købshistorik, skal motoren også bruge dette. På denne baggrund sammenligner motoren kunders købs- eller rating-mønstre og giver dig mulighed for at anbefale produkter, som andre lignende kunder har købt eller syntes godt om. En sådan analyse kaldes også for collaborative filtering. 

Dette er dog kun begyndelsen, fx vil dette ikke hjælpe helt nye kunder. Derfor vil vi også typisk tage skridtet videre og analysere ud fra data fra Inspari DataHub, hvorfra vi kan hente CVR-nummer for B2B eller demografiske oplysninger for B2C. Dermed kan dine anbefalinger i højere grad skræddersyes til hver enkelt kunde.

Og motoren kan mere end det. Ved også at tage højde for dagens vejr eller andre eksterne omstændigheder kan du komme med anbefalinger til hver enkelt kunde helt ned på dagsniveau.

Vi bygger motoren ind i dit setup

Din færdige Recommendation Engine er en segmentering af dine kunder og anbefalinger af produkter skræddersyet til hver kunde. Denne segmentering kan integreres i dit e-commerce system eller marketingsystemer. Vi kan også levere Power Apps, som medarbejderne i dine fysiske butikker kan bruge til at guide dine sælgere til at anbefale det helt rigtige produkt til en kendt kunde.

Sådan kommer du fra start til succes


I Inspari Data Science & AI har vi et stærkt team af Data Scientists og Data Engineers, som både kan være sparringspartnere, samarbejdspartnere eller lead på projektet. Det hele afhænger af din organisations kompetencer og den måde, som du foretrækker. 

Med vores standardproces kender du hver enkelt step mod det færdige resultat, og du kan løbende følge med - uanset samarbejdsmodel. 

Vi glæder os til at dele ud af vores viden om Data Science & AI og ikke mindst vores passion, der er drivkraften i alt, hvad vi gør.  

 

 

background-half-heino3

Klar på mere AI?
Hent inspiration hos vores kunder

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.