Microsoft
Power Automate

 

Power Automate er en del af Microsoft Power Platform. Power Automate er en komponent, der bruges til at automatisere manuelle processer, der optager unødvendig tid i din hverdag. Tid, som du kunne bruge på mere værdiskabende og spændende opgaver.

Mulighederne for at automatisere inkluderer også RPA*-baseret funktionalitet, her kaldet ”UI Flows”. Dette tiltag muliggør gennem drag’n’drop, at virksomheders time-to-market i forhold til RPA formindskes væsentligt.

For at gøre det nemt for dig som bruger har Power Automate et stort bibliotek af templates, så du hurtigt kan komme i gang og blive inspireret. Igen er det drag´n drop, der er kendetegnet, og med et reduceret behov for kodning.

*RPA = Robotic Process Automation


Book uforpligtende møde

background-half-thomas

Sådan kan du bruge
Power Automate

En af de mange fordele ved Power Automate er, at du kan bruge komponenten netop der, hvor den giver værdi i din organisation. Her er en række eksempler på, hvordan du kan bruge Automate:

  • Automatisk kategorisering og arkivering af vedhæftede filer i mails eller sentiments i tweets
  • Automatisk oprettelse af outlook-tasks, hvis en e-mail bliver flagged
  • Custom push meddelelser til mail eller sms, som bliver triggered af konditionelle logikker på baggrund af et datasæt, som anvendes i en Power BI rapport
  • Automatisk eksport af datasæt, fx eksport af opdaterede prislister, som vedhæftes og distribueres via mail

Overvejer du et kursus?

Hvad end du vil godt i gang eller vil blive endnu bedre til Power Automate, så tilbyder vi et heldagskursus.

Da vi stod med en omfattende administrativ opgave i vores faktureringsafdeling, oplevede vi ofte indtastningsfejl og en udfordring i at bevare overblikket. I samarbejde med Inspari fik vi skitseret en Power Automate model, som har skabt lykke både hos vores skibe og i faktureringsafdelingen. Skibene skal nu blot udfylde en simpel MS Forms, hvorfra hele datahåndteringen kører helt automatisk. Som prikken over i’et får kaptajnen en mailkvittering, så alle er informerede om, at flowet er kørt som det skal.
Mette Thorne
Head of BI & Digitalisation, Esvagt
Sammen med Inspari har vi lavet en omfattende udskiftning af UIPath til Power Automate Desktop. Processen har været god - både fagligt og kommunikativt. Teamet har været behjælpelige og har altid været forberedt til møder og styret processen godt. Vi er endt ud med et værktøj, der kører rigtigt godt i AS400, og på det grundlag sparer vi 8 medarbejdertimer om ugen. Ligeledes er vi herfra klædt på til at videreudvikle på egen hånd.
Peter Kasten
Projektchef, Danske Fragtmænd

Hent inspiration
til mere Power Platform

 

Har du spørgsmål, eller
vil du godt i gang?

Vi er et stort team af kolleger, som altid er klar til at hjælpe dig - uanset om du har et spørgsmål eller en konkret forespørgsel. Når du udfylder formularen, kontakter vi dig hurtigst muligt inden for 24 timer.

Når du vælger Inspari som partner, får du:

  • Sparring til at få mest muligt ud af dine data
  • Hjælp til at komme godt i gang
  • Gode råd til arkitektur og platform
  • De bedste metoder til at sikre user adoption
  • Træning og support