Dataklubben sæson 6 episode 5

Implement: Energidata starter samtaler & løfter ambitiøse klimamål


Det er bedre at gøre noget, end slet ikke at gøre noget! Dagens gæst i Dataklubben er Andreas Olczyk, "klimaminister" i Implement Consulting Group og manden i spidsen for den Intelligence Hub, der giver 1500 medarbejdere indsigt i alt fra klimaaftryk til finansielle KPI'er.

Med en ambition om at være Co2 neutrale og som konsulenthus, der hjælper sine kunder med at mindske klimaaftrykket, er der kun én vej frem - og det er at tage sin egen medicin! Medicinen er grøn og fyldt med vigtig klima-indsigt, der skaber ændringer i adfærden. Fordi hvilket klimaaftryk sætter et vigtigt kundeprojekt, når 8 medarbejdere flyver på tværs af Europa? Hvad koster et måltid i klimaregnskabet? Og hvor nøjagtigt behøver det egentlig at være, når bare data er så real-time som muligt?

Lyt med i Dataklubben og hør, hvordan de interne græsrodsbevægelser gør en forskel i hverdagen i en organisation med fladt hierarki, fuld data-transparens og en user adoption i data og tech-stacken på 93%!  

Lyt med & subscribe her 👇

Subscribe: Apple Podcasts Spotify Google Podcasts RSS

Subscribe

Apple Podcasts  Spotify

Google Podcasts  RSS

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.