Vælg en
moderne platform 

 

Data er gået fra en supportfunktion til en integreret del af en virksomheds forretningsprocesser og forretningsmodel. Data er blevet mission critical!

Derfor skal du vælge en moderne platform, som er cloudbaseret og kan håndtere de nye databehov, som helt naturligt opstår i din organisation. 

Vi hjælper virksomheder med at vælge den rette platform - enten ved at transformere et eksisterende setup eller bygge nyt. Her får du inspiration til, hvor du skal starte, når du er klar til at indfri din virksomheds fulde datapotentiale.

Book gratis sparring

background-half-frederik
Icon - Blue - Equal

Integrationsplatform

En integrationsplatform gør, at data bliver samlet og flyder ind det samme sted. 

Læs om integrationsplatform her 

Icon - Blue - Equal

Dataplatform 

Dataplatformen forædler og skaber sandheden omkring dine data. 

Icon - Blue - Equal

AI-platform

AI-platformen udnytter forædlede data og giver kan sende data tilbage til dataplatformen.  

Inspari_360_Moderne Dataplatform_Web_subtitles_DK

 

Oplev den moderne dataplatform

Den moderne medarbejder har data i sit DNA – og det samme har moderne virksomheder. Se videoen og hent inspiration til, hvordan du gør data til et aktiv i din organisation.

  • Hvordan gør du data til et aktiv?
  • Hvorfor skal jeg vælge en moderne dataplatform? 
  • Hvilke 4 områder vil gøre en forskel i hverdagen?

Quote - Bluee

Vores forretning er fuldt ud afhængig af fejlrater på nordsøens havvindmøller. Vi foretager meget store investeringer på baggrund af vores forventninger til fremtiden. Tidligere var de baseret på mavefornemmelser, men nu anvender vi algoritmer til at forudsige fejlraterne på fremtidens havvindmøller.


Jens Michael Haurum, CFO, Ziton A/S

 

Læs casen

case_ziton_800x800

Derfor skal din platform
være moderne


Motivationen for at påbegynde arbejdet med den moderne dataplatform er forskellig fra virksomhed til virksomhed. Derfor skal den moderne dataplatform være tilpas fleksibel, skalerbar og elastisk, så du og dine kolleger kan udnytte og understøtte nye teknologier og imødekomme nye behov både i og uden for organisationen.

Vi har identificeret fire områder, som er særligt vigtige for dig og for din forretning i forhold til en moderne platform:

• Adaptable & flexible
• Self-service oriented
• Fast & real-time
• Secure

Fleksibilitet &
self-service


Adaptable & flexible

For at være en central og vital del af virksomhedens aktiver, skal en moderne dataplatform understøtte den dynamisk verden virksomheden er en del af. Det betyder at platformen skal være fleksibel i forhold til let at indeholde nye datakilder, og let kunne tilpasses, når datamængderne øges eller brugernes behov ændres.


Self-service-oriented
Brugerne af data i og uden for virksomheden bliver flere og flere. De ønsker mere og mere indsigt, og de har meget forskellige kompetencer og forudsætninger for at arbejde med data. En moderne platform understøtter alle typer brugere, hvad enten brugeren er en maskine eller et menneske.

Hastighed
& sikkerhed


Fast & real-time
Til trods for stigende mængde af data og datakilder, forventer både de interne og de eksterne brugere hurtige svartider og at data er tilgængelig i realtid. For at kunne understøtte forretningsprocesser samt at data er mission critical, skal data være hos brugerne, så snart det er skabt. Det stiller krav til, hvordan data behandles, og hvordan det stilles til rådighed.


Safety
Databrud, cyberangreb og krav fra GDPR er en del af hverdagen for de fleste virksomheder. Sikkerhed handler ikke længere blot om at afgrænse adgangen af data internt til de rette personer, det handler også om at afskærme data for adgang udefra.

 

Kan vi hjælpe dig?
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.