Microsoft Power BI

Med Power BI vil du opleve, hvordan du kan analysere og præsentere dine data hurtigt og enkelt, så dit budskab står tydeligt for din modtager – i første hug.

Microsoft Power BI er omdrejningspunktet i Microsoft Power Platform og det er dit bedste værktøj til:

Visualisering, storytelling og analyse af data
Distribution og samarbejde på tværs af enheder i skyen
Mobile reporting
Ad hoc data modellering og blend af forskellige kilder ved brug af Power Query

Power BI fordele

Self-service værktøj

Giv dine brugere mulighed for nemt at lave deres egne dashboards eller visualiseringer af virksomhedens data og dele dem med kollegerne.På tværs af office-pakken

Power BI taler sammen med resten af MS Office, så du nemt kan hente data fra Excel eller sætte dine visualiseringer ind i PowerPoint.

Velkendt brugerflade

Du kommer hurtigt i gang med værktøjet, som har samme brugervenlighed fra Microsofts øvrige produkter - her krydret med interaktive datavisualiseringer, intuitiv filtrering og eksplorativ drill-down i data.

 

Office 365-integration

Har virksomheden allerede adgang til Office 365 er Power BI en hurtig og nem vej til datavisualisering på tværs af virksomheden.

Mobilitet

Med en app til både Android og iOS kan du let tilgå dashboards og rapporter på tværs af enheder – fra desktop, til tablet og mobil.Dataanalyse i skyen

Microsoft Power BI er ægte Cloud BI. Med en platform i skyen behøver organisationen ikke bekymre sig om installation, vedligehold og opgradering.

Power BI spiller sammen med flere systemer

Power BI kan anvendes sammen med en række systemer. Én af dem er Office 365, der har gjort det endnu lettere for dig at designe dine egne BI-løsninger, dashboards og rapporter. Office 365 har nemlig inkorporeret Power BI som en del af deres løsning. Først og fremmest betyder det, at du i dine modeller kan indlæse data fra blandt andet Excel, SQL databaser, Google Analytics og sociale medier som Twitter og Facebook – helt automatisk. Derudover giver det dig mulighed for at kombinere Power BI med en række andre Microsoft tjenester såsom Dynamics 365, Skype for Business, Yammer, Sharepoint og Azure med flere.

Hvis du kommer fra Excel, er Power BI nemt at komme i gang med, og hvis du kommer fra Power BI, er Microsoft Power Platform dit naturlige next step!

Du kan eksempelvis pushe data fra Power BI ud i mails via Power Automate eller importere data indtastet i en Power App ind i Power BI, hvor du kombinerer det med transaktions-baserede data fra et standard kildesystem.

I det Power BI er cloud-baseret og en del af Microsoft Power Platform, vil du opleve værktøjet som en helt naturlig del af dit eksisterende miljø med stærk integration de produktioner, som i forvejen er en del af din hverdag, fx Power Automate, Power Apps, SQL server og Microsoft Azure.

Integrer og forbind
på tværs af produkter og datakilder

Med Microsoft Power BI kan du strømline processen med integration af data fra (næsten) alle kilder, fx Microsoft CRM, Excel, HR-løsning, IoT, Google Analytics, Zendesk eller noget helt andet, som bidrager til værdi i din virksomhed. Alle de forskellige datakilder giver dig mulighed for at lave dashboards til fx salg, marketing, finans, support, kundeservice eller en hvilken som helst anden afdeling. De vil elske overblikket over netop deres KPI'er og målpunkter - i realtid.

Læs mere om Power BI dashboards her  

background-half-kristina

Hent gratis
Power BI demo

Vil du prøve på dine egne data? Udfyld blot formularen og få adgang til en prøveversion med det samme.

Du er i godt i gang på få minutter - glæd dig!

Vælg mellem Power BI eller Power BI Premium


Vi hører ofte sætningen: ”Jeg snupper bare gratis-versionen, Power BI Free”. Hvis dit formål er ren leg eller demo, kan det også være den rette løsning. Vær opmærksom på, at du med Power BI Free ikke kan dele dit arbejde med andre.

Derfor anbefaler vi altid, at du kigger i retning af enten Power BI Pro eller Power BI Premium. Til langt de fleste små og mellemstore virksomheder dækker Power BI Pro behovet, mens store virksomheder med enterprise-behov målt i antallet af brugere eller krævende analyser med fordel kan kigge mod Power BI Premium.

Kort fortalt er nogle af forskellene på Power BI Pro og Power BI Premium: 

 • I Premium får du dedikeret hardware, mens Power BI Pro kører (rigtig godt) på shared capacity-princippet. 

 • I Premium kan du nu opdatere programmatisk op til 48 gange, mens du får 8 refresh med Pro

 • I Premium kan du vælge at publicere til Power BI Report Server, mens du i Pro publicerer til en share cloud-server

 • I Premium kan du gratis distribuere både intern og eksternt, mens Pro kræver, at dine brugere har en Pro licens. Ligeledes er der nogle begrænsninger ved ekstern deling.

Gratis guide:
Sådan får du mere ud af Microsoft Power Platform

 

Gør som mere end 6500 andre data-ambitiøse og hent vores guide.

I denne guide får du de 5 bedste hacks til Microsofts Power Platform. Guiden er bl.a. inspireret af vores hackathons afholdt i september 2020, hvor 60 deltagere fra forskellige virksomheder fandt frem til konkrete Power Platform-løsninger på både store og små udfordringer fra hverdagen.

- Overblik over Microsoft Power Platform
- 5 konkrete hacks til Power Platform
- Tjekliste til at øge værdien af Power Platform

background-half-laerke-anders-kamilla2

Blog:
Sådan skaber du værdi med Power BI

Guruens 10 Power BI tips


Er det på tide at organisationer får en self-service BI Manager? En self-service BI-arkitekt? En self-service BI-koordinator? Eller dræber det selve konceptet om self-service? Self-service BI-værktøjet Power BI har virkelig gjort sit indtog i organisationerne.

Spiser Power BI big data til morgenmad?


Det har aldrig været nemmere at kvalificere, om man kan bruge data til noget. Vi skal mange år tilbage, før det var en spørgsmål om at lave manuelle one-offs i excel eller tage den lange vej igennem et data warehouse for at kunne præsentere de bearbejdede data for slutbrugerne.

Læs mere her

Kom i Power Platform
Hent inspiration lige her

Power BI, PowerBI, 365 Power BI,
Power BI Pro, Power BI desktop

- kært barn har mange navne


Listen over måder at omtale og stave Power BI på er mange. På listen er eksempelvis Power BI, PowerBI, 365 Power BI, Power BI pro og Power BI desktop. Uanset hvordan du omtaler det eller staver det, ændrer det ikke på, at vi har med et stærkt self-service værktøj til dataanalyse, visualisering og deling af rapporter og intuitive dashboards at gøre. Skal vi i Inspari hjælpe dig i gang og være din Power BI partner?

Fede dashboards & data i dit ynglingstool

 1. Hurtig adgang til data
  Hvad end dine data ligger i Excel, i skyen eller et andet værktøj, kan du samle al data ét sted. Jo hurtigere du kommer i gang, jo hurtigere får du lavet de analyser, som giver dig indsigt i organisationen.

 2. Effektiv kommunikation af data
  Gå på opdagelse i dine data og del findings med kolleger. Hurtigt og nemt. Dine dashboards og rapporter er altid best practice, så du kan levere resultater hurtigt og effektivt.

 3. Styrket beslutningskraft
  Efterlad mavefornemmelserne hjemme. Power BI giver dig det nødvendige overblik, så du træffe dine beslutninger på et stærkt, oplyst grundlag.

Vil du høre mere om dine muligheder, så meld dig til vores kursus via linket herunder. Du kan også læse mere generelt om BI - Business Intelligence her

Tjek kurset i Power BI her
background-half-nadia-rob-1

Værdi af Microsoft Power BI Pro (desktop)

Få værdifuld indsigt i dine data
Du vil elske det intuitive drag-and-drop dashboard som er en del af Power BI pro, så du hurtigt kommer i dybden med dine data og får den helt uvurderlige indsigt, som et stærkt værktøj giver. Og vigtigst – du kan selvfølgelig dele dine indsigter med dine kolleger.

 

Analysere og skabe visualiseringer i ét tool
Du er i gang på få minutter! Glæd dig til at lave personlige dashboards og rapporter som alle kan forstå – og glæd dig over, at det nu er slut med endeløse talrækker og visualiseringer fyldt med overflødig farvelade. Power BI hjælper dig til at skabe netop de visualiseringer, som øger dit beslutningsgrundlag og sikrer, at du træffer de rette beslutninger.

Få overblik over din virksomhed
Hvilken medarbejder performer bedst? Og hvem er dine bedste kunder? Brug Power BI pro og lyt til dine data – så finder du netop de svar, du har behov for for at udnytte din virksomheds potentiale og ikke mindst ressourcer.

 


Udnytte din nysgerrighed

Skræddersy dine dashboards og få et præcist overblik over din forretning. Med de stærke visualiseringer får du alle de svar, du har behov for, så du altid har fingeren på pulsen i forhold til status i din virksomhed.

Derfor skal du vælge Inspari


Hos Inspari har vi stærke kompetencer i Power BI. Gennem vores mange projekter har vi opnået en solid viden om, hvordan vi bedst muligt kan hjælpe med at forankre løsningen i organisationen.

Vi hjælper vores kunder med at træffe det rette valg af front-end-værktøj. Vi er samtidig uafhængige og fører flere konkurrerende produkter, så med 'det rette valg' mener vi netop det front-end-værktøj, som passer til vores kundes behov. For bedst muligt at kunne identificere disse behov har vi skabt Front-end Index. Et værktøj og en metode, som sætter os i stand til at score og evaluere de forskellige muligheder på markedet i forhold til den enkelte kunde.

Skal vi mødes
hos dig eller os?

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt.