Inspari er dansk
Snowflake partner 


Snowflake Data Cloud er en cloud-native SaaS-løsning, der tilbyder en samlet, simpel og kraftfuld løsning til dine Data Lake, Data Warehouse, Data Science eller Data Application behov.

Er du interesseret i at vide mere om Snowflake Data Cloud? Vores certificerede Snowflake-eksperter står klar til at hjælpe dig.

background-full-sofie-2

Hvorfor vælge Snowflake?

Øget datatilgængelighed

Evnen til at træffe bedre og hurtigere beslutninger, hvilket forbedrer produktiviteten og agiliteten, øger produktinnovation og giver nye forretningsindsigter og muligheder.

Tæt på ingen vedligehodelse

Lavere vedligeholdelsesomkostninger og administrative omkostninger samt øget produktivitet.

360-graders kundeoverblik

Bedre kundeoplevelse, øget indtjening fra kunder og højere kundetilfredshed.

Sikker deling af data

Evnen til at dele data sikkert på en styret måde på tværs af din organisation og med partnere, leverandører og kunder uden at flytte eller kopiere data.

Betal kun for det du faktisk bruger

Lave lagringsomkostninger og muligheden for kun at betale for de compute ressourcer, du rent faktisk bruger.

Snowflake er platformen 
til alle dine workloads


Snowflake-platformen er designet til at håndtere en bred vifte af workloads, lige fra Data Lake til Data Science.

Ved at centralisere dine data i Snowflake-platformen opnår du muligheden for at analysere og skabe sammenhæng på tværs af dine data.

Uanset om du skal bygge et Data Warehouse baseret på SQL eller udvikle Data Science-applikationer med Python, kan Snowflake håndtere din arbejdsbelastning ved hjælp af den samme compute engine og det samme enkle user interface.


Snowflakes 8 workloads:

Snowflake_workloads

 

Icon - Blue - Plus

AI / ML

Icon - Blue - Plus

Applications

Icon - Blue - Plus

Collaboration

Icon - Blue - Plus

Cybersecurity

Icon - Blue - Plus

Data Engineering

Icon - Blue - Plus

Data Lake

Icon - Blue - Plus

Data Warehouse

Icon - Blue - Plus

Unistore

Del dine data 
i realtid


En af Snowflakes unikke funktionaliteter er deres Secure Data Sharing kapabilitet.

Der er flere måder hvorpå, data kan deles mellem Snowflake konti. Du kan dele dit data direkte med en anden konto, f.eks. en samarbejdspartner. Alternativt kan du hente data fra Snowflake Marketplace, en platform hvor man kan finde enten gratis datasæt eller betale for datasæt som indeholder proprietær data fra en Data Provider.

Når man bruger Snowflakes Secure Data Sharing, bliver der ikke kopieret data mellem konti. Når du udstiller et datasæt og deler det med din samarbejdspartner, tilgår samarbejdspartneren data, hvor det er: i din konto.

Det betyder også, at når du opdaterer data, opdateres det ligeledes i realtid hos dem, du deler det med.

background-half-kim-pil

Skal Inspari være din Snowflake partner?

Untitled-1 Untitled-2 Untitled-3 Untitled-4

Ultimativ skalerbarhed


Snowflakes compute-enhed, Virtual Warehouse, fungerer som en gruppe af computere, der arbejder sammen for at behandle dine forespørgsler. Virtual Warehouse er klar til brug øjeblikkeligt - uanset opgavens størrelse.

Det giver brugerne komplet frihed til at tilpasse computekraften efter behov. Du kan altså skalere dit Virtual Warehouse op uden ventetid eller nedetid for dine brugere.

Det større Virtual Warehouse koster mere i timen, men du betaler derimod kun for de minutter, du bruger det. Derfor opnår du hurtigere resultater til samme pris som en mindre opsætning.

Betal kun for det du bruger


Snowflake har en transparent cost model. Du betaler for de sekunder, du bruger et Virtual Warehouse og det data, du har lagret.

Snowflakes Virtual Warehouses er klar på 1 sekund og kan slukkes med det samme, du er færdig med at bruge det. 

Snowflake bruger den underliggende Cloud Providers datalagrings teknologi (f.eks. en Storage Account i Azure) til lagring af data. Det sikrer en lav omkostning for slutbrugeren samt sikkerhed i, at dine data er sikret mod ulykker via bl.a. Azure’s indbyggede replikeringsservices.


Skal vi mødes 
hos dig eller hos os?

 

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt.

 

emil-thiel-modified jeppe-lykkebjerg-modified
Emil Thiel 
Senior Solution Architect
Jeppe Lykkebjerg
Principal Cloud Solution Architect