Churn analysis

Indsigt til at handle før det er for sent

Ville det forandre din forretning, hvis du vidste, hvilke kunder der snart ville forlade dig og ville det give din forretning værdi, hvis du forstod hvorfor?

Churn - på dansk måske bedre kendt som prognoser - bruger vi til at forudsige eksempelvis:

Hvilke kunder, der vil stoppe med at købe dine produkter?
Hvorfor de forlader dig?
Hvornår de forlader dig?
Hvordan du kan reducere antallet af kunder, der forlader dig!

Churn bruges til at fastholde kunder og giver dig mulighed for at øge kundetilfredsheden. Resultatet er ofte, at du kan højne dine indtægter.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan vi har hjulpet offentlige kunder samt B2B og B2C virksomheder. Med 1200 projekter bag os kan vi også give dig sparring og rådgivning inden for netop din industri.

background-half-laerke

Case: Undgå kunde-churn ved at kende fravigende adfærd


Det kan være dyrt at skaffe nye kunder, og det er derfor vigtigt for mange virksomheder at fastholde de allerede eksisterende.

Men hvordan definerer din virksomhed kunde-churn, og hvad kendetegner kunder, der er på vej til at forlade din forretning? Det kan være vanskeligt at sige, især hvis du har en B2B-forretning, hvor ordrer kan komme på daglig, ugentlig eller månedlig basis.

Med kunstig intelligens kan vi identificere mønstre i kundeadfærd frem til kendte kunde-churn og derved give en tidlig alarm på kunder, der begynder at udvise lignende adfærd.

Når modellen virker allerbedst, er der endda mulighed for at angive de primære parametre, der indikerer, at et givent churn vil forekomme samt en sandsynligheds vurdering af forudsigelsen. Med denne viden kan du prioritere dine indsatser, sætte ind i god tid og derved mindske risikoen for churn.

Quote - Bluee

Med vores churn-analyser får vores kontaktlærere et faktabaseret værktøj til at skabe dialog med den enkelte elev. Samtidig kan vi sørge for at videreføre netop de aktiviteter, der gør en forskel for eleverne i deres hverdag.

Anja Domaiski, direktionsassistent, Syddansk Erhvervsskole

 

Læs casen her

case_SDE_800x800

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.