Gør data til et aktiv


Brugen af data er mere end dashboards i et business intelligence-system eller ad hoc rapportering.

Det er kunstig intelligens, Big Data, IoT, machine learning, automatisering og meget mere - oftest placeret i skyen. Det stiller krav til enhver organisation, som vil omfavne de nye muligheder, og det kræver en ledelse, som er åben og klar til at investere ind i mulighederne.

Et første skridt er at se tingene i et helhedsperspektiv, ikke lade sig overvælde af kompleksiteten og tage fat der, hvor data tilbyder størst mulig værdiskabelse med den mindst mulige indsats.

Skal vi hjælpe din virksomhed med at gøre data til et aktiv?


Kontakt os for at høre mere

background-half-sofie7

Data & de nye business-cases

Nye typer data bruges eksempelvis til at forudsige kundeadfærd, optimere arbejdsgange og minimere nedbrud på maskinel. Det er muliggjort af bedre datakvalitet og tilgængeligheden af langt flere potentielle datakilder, eksempelvis device data (IoT) og indhold fra sociale medier. 

Udover den klassiske business intelligence-løsning med data fra eksempelvis ERP-systemer anbefaler vi, at du ser på potentialet i en række nye datakilder:

  • Kan machine learning hjælpe os med at minimere omkostninger til vedligehold af maskinel og forudse nedbrud via IOT-data ?
  • Kan vi forudsige churn (kundefrafald) på basis i købsadfærd eller andre tilgængelige parametre?
  • Kan vi kategorisere ”glatsager” i vores medlems- eller kundesystemer og efterfølgende del- eller fuld automatisere arbejdsgangen?
  • Kan AI overvåge sociale medier og genkende positiv og negativ omtale for vores brand?

Vi har mange års erfaring med at spotte de bedste databaserede business cases på tværs af brancher og organisationer. Vi er klar til at hjælpe dig med at se data med nye øjne og gøre data til et ægte aktiv i din organisation.

Data ændrer ikke din forretning. Det gør mennesker.

Læs mere

background-half-laerke-anders-kamilla2

Where to start?
Hent inspiration i konkrete cases

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.