2 min læsning

Danmarks VM lever videre - i data

Featured Image

De to finalister ved VM i Rusland er netop fundet, og selvom Danmarks VM håb som bekendt ikke længere eksisterer, så er der en ting fra Danmarks VM, der lever videre – nemlig data!

Bliv klog på spillernes performance

Ved hver kamp under VM bliver der registreret massevis af data, og det data kan fortælle en hel del om de danske spillere. Jeg har derfor lavet et interaktivt dashboard i Microsofts Power BI, hvor du kan gå på opdagelse i spillernes performance og data.

Her kan du eksempelvis undersøge Pione Sisto’s tophastighed, hvor på banen Thomas Delaney oftest befandt sig, og hvor langt Christian Eriksen egentlig løb. Vælg blot en spiller i venstre side af dashboardet og få et indblik i spillerens performance.

Sådan gør du

Har du ikke prøvet Power BI før, får du her en lynguide.

  • I feltet ’spiller’, kan du vælge, hvilken spiller du vil se på.
  • I feltet ’kamp’, kan du filtrere på en eller flere kampe.
  • Ved at holde musen over de forskellige tal eller positioner på banen, kan du få yderligere oplysninger om tallet.
Du får klart den bedste oplevelse, hvis du trykker på og udvider dashboardet til fuldskærm


God fornøjelse!

Lav din egen analyse!

Selvfølgelig skal du prøve det selv. Du kunne fx hente data fra Endomondo, salgstal fra jeres afdeling eller måske har du som træner for et hold et Excel-ark med masser af data, som du selv vil analysere på i Power BI? Du kan læse mere om Power BI her, og du kan se vores Power BI kursus her

Har du spørgsmål?
Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os på info@inspari.dk eller +45 70 24 56 55. Vi ser frem til at høre fra dig.