Brug tiden bedre med intelligent automation

Sidder nogle af dine medarbejdere og bruger en stor del af deres tid på at lave de samme opgaver igen og igen?

Tanken om at automatisere processer for at frigive ressourcer er ikke ny. Det særlige ved intelligent automation er, at vi nu kan automatisere processer, der indebærer en stillingtagen. Det vil sige, opgaverne kan indeholde det at skulle læse et stykke tekst eller afkode et billede og derfra udføre en handling.

Du har derfor helt nye muligheder for for alvor at rykke dine medarbejders kostbare timer over på mere krævende opgaver og ovenikøbet øge arbejdsglæden. 

Læs mere om AI Services

 

background-half-emil

Case: Automatisér e-mail sortering

Det kan være udfordrende at håndtere store mængder af e-mails, der lander i centraliserede indbakker i store virksomheder og organisationer. Det er ikke ualmindeligt at være nødsaget til at allokere fuldtidsstillinger til at udføre arbejdet med at videresende de mange mails til de relevante modtagere.

Med Inspari Intelligent Automation får du en løsning, der - ud fra historisk sorterede e-mails - kan trænes til fremadrettet automatisk at sortere størstedelen af den indkomne post, og kun efterlade nogle få til manuel håndtering.

Det frigiver dine medarbejderes tid til at løse andre, mere krævende og værdiskabende opgaver.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.