Hvad er AI?
(Artificial Intelligence)


AI handler om at få computere til at tænke som mennesker for efterfølgende at træffe beslutninger som mennesker. Med andre ord kan AI oversættes til kunstig intelligens.

Vil du gerne i gang med AI og machine learning?

Hent 5 trin til succes med AI & machine learning.

background-half-sofie3

Sådan optimerer AI
din virksomhed

Kender du det, at du har en masse data, men det kan være udfordrende at finde mønstre og indsigter, som du kan bruge til at træffe beslutninger ud fra? Med AI er det slut, med selv at skulle sammenholde data – den gør det for dig og endda på et niveau, som ikke før har været mulig.

AI kan lynhurtigt finde, genkende og sammenligne mønstre i enorme mængder af data - mønstre, som vil være umulige for mennesker at spotte. Disse mønstre kan blandt andet bruges til at træffe beslutninger ud fra og til at forecaste fremtidige hændelser.

Du kan få forudsigelser om hvad som helst: prisudviklinger, kundebehov, at en specifik kunde, elev eller abonnent vil forlade butikken, maskinfejl eller hints om at nye muligheder er ved at opstå. Forudsigelserne gør dig i stand til at takle potentielle problemer i tide og forbereder dig på at gribe kommende chancer.
AI har allerede flyttet grænserne for, hvilke arbejdsopgaver der kan automatiseres, hvilke aspekter der kan forudsiges og hvilke mønstre der gemmer sig i enorme mængder af data. Hvad skal AI hjælpe dig med?

Planlæg, forudsig og
udvikl
med AI

AI giver dig mulighed for hurtigere, lettere og bedre at kunne:

 • Planlægge fremtidige tiltag
 • Forudsige fremtidige tendenser
 • Lægge budgetter og styre økonomien
 • Udvikle nye produkter
 • Forbedre nuværende produkter
 • Forfølge nye markeder
background-full-jens-jacob

Predictive analytics, machine learning og deep learning


Artificial intelligence dækker over en række relaterede termer, herunder Predictive analytics, Machine Learning (ML) og Deep Learning. Predictive analytics består af statiske og matematiske algoritmer, ML forbedrer den menneskelignende tænkning, og Deep Learning består af mere komplekse input eksempelvis i form af billeder, tekster og lyde. Disse skaber i en kombination AI som gør, at kunstig intelligens er i hastig udvikling.

Din gratis guide og tjekliste til AI og machine learning-projekter


Gør som mere end 6500 andre data-ambitiøse og hent vores guide.


Du vil gerne i gang med AI og machine learning, men hvor skal du starte? I denne guide får du 5 enkle trin til at gå fra planlægning af projekter til udrulning på tværs af organisation.

Inspiration fra andre, som er godt i gang med de nye teknologier. Viden om, hvordan du gearer din organisation til nye tider. Den værdifulde tjekliste til at identificere problemer, der er værd at løse.

background-full-laerke-kamilla-anders

Ziton forudsiger fremtiden 
for nordsøens havvindmøller

AI og machine learning gør Ziton i stand til at forudsige fremtidige opgaver. Ziton har et skarpt fokus på at holde sig konkurrencedygtige og holder kontant øje med bemanding, brændstofforbrug og omkostninger i form af havneanløb. Gennem machine learning og predictive maintenance er ambitionen for Ziton, at kunne udnytte både materielle og menneskelige ressourcer optimalt.

Læs hele casen

 

case_ziton_800x800

Hent webinar om machine learning


5 trin fra idé til action

Se eller gense vores machine learning webinar on-demand og bliv inspireret til at komme godt i gang med dit første machine learning-projekt.

 1. Hvordan finder vi de problemer, som vi ønsker at løse?
 2. Hvad skal der til for at løse problemet?
 3. Hvordan ser en machine learning-model ud?
 4. Hvordan visualiserer vi bedst muligt data?
 5. Hvordan får du brugerne sikkert og hurtigt i gang med at bruge resultaterne fra ML-projektet?

Stadig i tvivl?

Fordele ved AI


Data er konstant til rådighed
AI er den skarpeste spiller på markedet, den overser ikke vigtige faktorer i datamængden og vigtigst af alt, så glemmer den ikke. Måske du kender det, at du står og skal bruge vigtige oplysninger, men den eneste person der har disse er enten på ferie, sygemeldt eller har for længst forladt organisationen. Alt den information som høstes af enkelte medarbejdere, er også til rådighed i AI, så du skal ikke længere bremse arbejdet ved at vente på oplysninger.

100% valide indsigter
Validiteten i data er altafgørende, hvis der skal træffes beslutninger ud fra korrekte indsigter. AI sikrer, at menneskelige fejl undgås. Det vil sige, at du kan regne med, at den viden du får, er 100% valid. Medarbejdere kan bruge deres ressourcer andre og mere værdiskabende steder, mens AI tager mere standardiserede opgaver, som nu er gjort automatiserede. AI giver luft i virksomheden og klarer processer let og hurtigt, som tidligere har været ressourcefyldte og tidskrævende.

En dataanalysesoftware der agerer som et menneske

AI består af en række teknikker og applikationer, der tangerer til at fungere som menneskelige egenskaber. Intelligente applikationer er de, der oversætter mønstre og sammenhænge til fakta, så de efterfølgende kan anvendes til at træffe beslutninger ud fra. På dette punkt kan AI ligefrem vurderes til at have overmenneskelige evner.

AI-teknikken kan skabe indsigt i enorme mængder af data og levere forecasts ud fra dataserier og historikker. Forecasts, som giver unikke forudsigelser i fremtiden, som du kan handle på.

Icon - Brown light - People

 

Skal vi mødes
hos dig eller mig?

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt.