background-half-kim-pil-jens-jacob

 

Data Engineer

Lystrup & Lyngby 


Har du talentet, ambitionerne og viljen til at vinde sammen? Så har vi troen på dig og dine evner og mest af alt lysten til at få dig med på holdet her i Inspari.

Vi leder efter dygtige Data Engineers til at styrke vores hold enten på vores kontor i Lystrup (tæt på Aarhus) eller i Kgs. Lyngby. Hvis du har et par års erfaring og er klar til at tage din karriere til det næste niveau, så er det her, du hører hjemme! Hos os får du muligheden for at udforske og udfordre dig selv i et af branchens mest spændende miljøer hos det førende datakonsulenthus.
Er du klar til at tage springet?

Træd nærmere, vi glæder os allerede til at møde dig.

 

Din rolle 
i Inspari


Som Data Engineer bliver du en del af et full-stack konsulentteam, der arbejder sammen om at håndtere dataprojekter hos vores mange kunder. Du får mulighed for at være med i alle faser – fra analyse, design og udvikling til test, implementering og den måske vigtigste fase, forankringen i hverdagen.

Når du er med hele vejen, får du både erfaring og et fantastisk overblik, som styrker dit vigtigste våben, nemlig evnen til altid at sikre forretningsværdi.

Dine kolleger er fuldt ud bevidste om, at jo dygtigere du bliver, jo stærkere bliver I som hold. Derfor værner vi også om vores hjælpsomme performancekultur, som naturligvis stiller krav til dig som konsulent og menneske, men som i lige så høj grad stiller krav til din og holdets evne til at spille hinanden gode.

Ansvarsområder 
og opgaver 


Som konsulent og Data Engineer i Inspari arbejder du tæt sammen med vores kunder.

Du sætter scenen, fordi du kommer med de rette data, på det rette tidspunkt og til de rette mennesker.

Du skaber således et stærkt fundament for, at vores kunder har nem adgang til at arbejde med data og vigtigst af alt, at de kan sætte handling bag data.

Nogle af dine ansvarsområder kan være:

 • At assistere kunder med at designe og udvikle dimensionelle datamodeller
 • Udvikling af Data Warehouse-løsninger i Azure
 • Implementering og udvikling af ETL/ELT-processer
 • Bidrag med teknisk indsigt og sparring i leverancer
 • At deltage i initiale workshops og analyse af kundens projektkrav
 • At udarbejde af dokumentation både i kode og formel dokumentation
 

Dine 
kvalifikationer 


Du har muligvis en relevant kandidatuddannelse og endnu vigtigere har du:

 • Erfaring med - og er dygtig til - data transformation med fx SQL eller Python
 • Erfaring med at bygge robuste ETL/ELT-pipelines
 • Viden om dimensionel datamodellering (Kimballs principper) og evnen til at omsætte forretningsprocesser og krav til noget brugbart
 • Øje for at bygge mere end "blot" et Data Warehouse men en bredere forståelse af, hvordan data kan bruges på forskellige måder

Tekniske kompetencer:

 • Cloud: Azure Data Factory, Azure SQL Databases (herunder Hyperscale), Azure Storage Account (Blob & Data Lake storage), Azure Logic Apps, Azure Databricks, Azure Synapse, Azure Functions, Azure Purview, Azure Key Vault, Azure Databricks, Azure Stream Analytics, Azure Event Hubs, Azure Synapse Workspace (og associerede teknologier)

  Erfaring med Databricks eller Snowflake er en fordel. • Tools: SQL Server Management Studio, Visual Studio, VS Code, Azure Storage Explorer, Azure DevOps (b.la. erfaring med YAML-baseret pipelines er et plus)

 • Kodningssprog: T-SQL, C#, DAX, Python

Derudover taler og skriver du flydende dansk og engelsk.

Bemærk venligst: Du behøver ikke erfaring/viden om alt det ovennævnte. Hvis du til gengæld synes, at det lyder interessant, og du kommer med erfaring, som er relevant (overflytbar) til at løfte ansvaret og opgaverne, vil vi meget gerne undersøge dine muligheder hos os.

Hos Inspari er der rig mulighed for faglig udvikling, da man er i blandt dygtige kollegaer hele vejen rundt og får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier på tværs af mange forskellige industrier og virksomheder. Vi har en rigtig god kultur, der handler om at løfte i flok, hvorfor man altid kan få en hjælpende hånd. Vi går op i at kende hinanden mere end bare professionelt gennem sociale arrangementer af forskellig art, hvilket skaber et rigtigt godt fællesskab på tværs af forretningen.
anders-friis
Anders Friis
Principal Cloud Solution Architect, Inspari

Din tjekliste 


Du ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau, hvor vidensdeling er højt prioriteret blandt kollegaerne


Du motiveres af at transformere forretningsdata til et strategisk beslutningsværktøj, og du har dermed en afgørende rolle for kundernes fremtidige forretningsfokus 


Du vil være en del af en best-in-class virksomhed som især formår at skabe handling bag rådgivningen og de strategiske planer


Du ønsker at udfolde din gode energi og skarpe perspektiver, som gør dig til en eftertragtet problemløser og stærk sparringspartner for kolleger og ledere på alle niveauer

 

Du værdsætter god opbakning fra kolleger og et overskyggende fokus fra din leder ift. trivsel


Du holder af at lege med nye teknologier, som du får gennem sparring med kolleger og certificeringer

Vi tilbyder dig 


Udover et interessant job med spændende udfordringer og kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Gode karrieremuligheder og personlig, individuel udvikling, herunder løbende træning og uddannelse
 • At blive en del af vores unikke Heartwork kultur hvor ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd
 • Lækre omgivelser og gode arbejdsforhold
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter fra padeltennis til vinsmagning og meget mere
 • Fleksibel hverdag med mulighed for hjemmearbejde
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Lokation: Du tilknyttes vores kontor i enten Lystrup eller Lyngby og vil have stor mulighed for hjemmearbejdage.

Rejseaktivitet: Du vil have en vis rejseaktivitet i Danmark (i landsdelen tættest på kontoret), da kundebesøg er en naturlig del af arbejdet som konsulent.

Kontakt os
snarest muligt


Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match.

Vi håber, at du vil åbne dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. 

Søg i Lystrup

Søg i Lyngby

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at række ud til:

Jakob Jessen
Talent Acquisition Consultant
jjes@inspari.dk
+45 61 95 66 93

Jakob-Jessen

 

 

 

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.