1 min læsning

SQL 2008 R2 ryger ud af support

Featured Image

Efter september 2019 stopper Microsoft supporten af SQL Server 2008 og 2008 R2. Hvad betyder det så for dig? Det betyder, at der ikke længere vil være hjælp at hente i forhold support, rettelser og sikkerhed, hvilket kan koste dig dyrt. Hvad gør du så, hvis du har en SQL 2008 R2 server? Læs med, når to af vores specialister giver deres bud på, hvordan du på bedste vis opgraderer din SQL server - og hvorfor du skal opgradere, selvom det virker!

Råd #1 
Det virker som om, der er længe til september 2019, men vores erfaring viser, at det altid tager længere tid end forventet at gennemføre et SQL Server opgraderingsprojekt. Derfor er det en god ide at komme i gang allerede nu! Lad os tage et opstartsmøde, hvor vi vender, om Cloud, OnPrem eller en hybrid løsning er det bedste for jer – det vil være en god start.

13848_Martin_Schmidt
Martin Schmidt, Principal Consultant, Inspari


Råd #2
SQL 2008 R2 ryger ud af extended support næste år, så det er på tide at opgradere. Men hvorfor dog opgradere noget som virker? Jo, der er faktisk kommet rigtig mange fede features og forbedringer i de nyere SQL Server versioner, og mange Enterprise features er gjort tilgængelig i Standard Edition. Fx er Query Store en af mine favoritter til analyse og fejlsøgning på performance problemer. Kom ud af fjerene - vi vil hellere end gerne hjælpe jer videre i processen, så I kan få det maksimale ud af jeres SQL Servere.

Inspari kan hjælpe dig
Vores team af specialister er klar til at hjælpe dig i forhold til det optimale server-setup. Kontakt os på info@inspari.dk / +45 70 24 56 55 eller læs mere om Microsoft SQL Servere eller Microsoft Azure.