background-half-laerke-anders-kamilla2

Anders Friis, Principal Cloud Solution Architect og Kamilla Søgaard, Team Leader & Project Manager

Microsoft SQL

Server Specialist


Har du interesse, tekniske færdigheder og kompetencer inden for rådgivning, overvågning, optimering og installation af SQL Server-databaser i et Azure-miljø?

Så er du måske vores nye kollega i Insparis Cloud & Infrastructure team.

 

 

Hvem er vi?


Som det ledende data consultancy i Danmark transformerer vi virksomheders forretningsdata fra statisk viden til ægte handling. Vi hjælper virksomheder med at digitalisere, transformere, sætte nye dagsordener, erobre nye markeder og lære nye kompetencer.

Den 1. september 2023 blev Inspari A/S en del af den globale konsulent- og softwarevirksomhed valantic, som i dag beskæftiger 3.500 medarbejdere fordelt på mere end 50 lokationer verden over. Sammenlægningen understøtter vores vækstambitioner udover landets grænser, ligesom vi nu også vil kunne tilbyde vores kunder en bredere portefølje af kompetencer og serviceydelser i vores rådgivning omkring transformationen fra strategi til data implementering og drift.

For at understøtte vores vækstrejse, er vi på udkig efter endnu en MS SQL Server Specialist til vores Cloud & Infrastructure team.

 

Din rolle 
i Inspari


Når vi bygger morgendagens bedste platform, hjælper vi med at sikre bedst mulig anvendelse af en lang række cloud-services og teknologier i Microsoft Azure.

Du vil blive en del af vores Cloud & Infrastructure team, som består af dedikerede og passionerede cloud-specialister og konsulenter, der med gennemsnitligt +15 års erfaring i feltet leverer førsteklasses cloud-rådgivning, både hvad angår platform, sikkerhed, servere, databaser med mere. Du er med, når nye løsninger er på tegnebrættet, du hjælper vores kunder inden for dit område og assisterer netop der, hvor din specialist viden gør en forskel.

I din rolle som SQL Server Specialist skal du være med til at sikre, at vores kunder altid har løsninger, der skaber værdi og performer i verdensklasse. Du har en bred vifte af tekniske færdigheder og kompetencer for at kunne administrere og optimere SQL Server-databaser i et Azure-miljø. Du har en dyb forståelse af SQL Server-databasens grundlæggende administration, herunder installation, konfiguration, sikkerhed, backup og gendannelse.

Som ekspert i troubleshooting, både hvad angår performance-problemer og andre SQL-server-relateret fejl, er det netop din største tilfredsstillelse at være den, der får systemer til at spille max.

Ansvarsområder 
og opgaver 


Som erfaren konsulent kommer du helt sikkert med en masse viden, som vi er meget lydhør overfor.

Du vil opleve stor frihed under ansvar, og du har alle muligheder for at påvirke de løsninger, vi skaber til vores kunder.

Derudover er dit ansvarsområde: 

 • At sikre optimal ydeevne, tilgængelighed og sikkerhed for både vores cloud-løsninger og kundernes egne databaser 
 • Overvågning og optimering af databaser, inklusive performance tuning, indeksering og query optimering
 • At rådgive om og opsætte skalerbare og robuste databaser til cloud-løsninger udviklet af Inspari

Dine 
kvalifikationer 


Du har helt sikkert erfaring med: 

 • Troubleshooting, hvor du har ekspertniveau ift. både performance-issues og andre eksotiske udfordringer
 • Installation, konfiguration og opgradering af SQL-servere, både standalone servere samt Failover Clustre og Availability Groups
 • Performanceanalyse og optimering af SQL Servere samt T-SQL kode

Du får et ekstra plus i bogen, hvis du har erfaring med: 

 • SQL i Azure, enten som IAAS eller PAAS
 • SQL-servere til både OLTP og OLAP workloads
 • Automatisering af opgaver med hjælp fra fx Powershell 

For mig er det særligt vigtigt at være med til at gøre en forskel – både i form af værdiskabende tekniske løsninger til kunderne og i det sociale med mine kolleger. Hos Inspari får jeg opfyldt netop disse behov. Jeg oplever at være en del af en vinderkultur, hvor der er plads til de personlige interesser og relationer, og hvor den faglige sparring med mit team og ledelsen er i top. Derfor er jeg med til at levere kvalitetsløsninger til nogle af landets helt store og spændende virksomheder som en del af Inspari.
henrik-sjang
Henrik Sjang
Head of Technology, Inspari

Din tjekliste 


Du ønsker at arbejde på et højt fagligt niveau hvor vidensdeling er højt prioriteret blandt kollegaerne.

Du motiveres af at transformere forretningsdata til et strategisk beslutningsværktøj og har dermed en afgørende rolle for kundernes fremtidige forretningsfokus. 

Du vil være en del af en best-in-class virksomhed som især formår at skabe handling bag rådgivningen og de strategiske planer.

Du ønsker at udfolde din gode energi og skarpe perspektiver, som gør dig til en eftertragtet problemløser og stærk sparringspartner for kolleger og ledere på alle niveauer.

Du værdsætter god opbakning fra kolleger og et overskyggende fokus fra din leder ift. trivsel.

Du holder af at have stor fleksibilitet og mulighed for selv at planlægge din hverdag.

Vi tilbyder dig


Udover et spændende job og kolleger i verdensklasse kan vi tilbyde dig:

 • Gode karrieremuligheder og personlig udvikling, herunder løbende træning og uddannelse
 • At blive en del af vores unikke Heartwork kultur hvor ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd
 • Lækre omgivelser og gode arbejdsforhold
 • Fleksibel hverdag med rig mulighed for hjemmearbejde
 • Attraktiv løn, som modsvarer dine kvalifikationer
 • En aktiv personaleforening der favner bredt i aktiviteter
 • En arbejdsplads udover det sædvanlige

Lokation: Du bliver tilknyttet vores kontor i  Lystrup (ved Aarhus) eller i Kgs. Lyngby

Rejseaktivitet: Du må forvente en vis rejseaktivitet i det geografiske område, som du tilknyttes, og som løbende planlægges i samarbejde med dig. 

Kontakt os
snarest muligt


Vi afholder samtaler løbende og ansætter, når vi har fundet det rette match.

Vi håber, at du vil åbne dialogen med os - hvad end du sender en kort besked på LinkedIn, en video, 3 linjer om din motivation, eller hvordan end det passer dig, kan du jo pege på netop det, der gør, at vi kunne være de rette for hinanden. Dine ord vil blive behandlet fortroligt og læst med ægte interesse og nysgerrighed. 

Søg stillingen

 

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at række ud til:

Steffen Krogsgaard
Head of Recruitment
krog@inspari.dk
+45 61 95 67 25

Steffen-Krogsgaard

Martin Schmidt
Business Unit Director
ms@inspari.dk 
+45 61 71 92 18
martin-schmidt

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.