2 min læsning

5 do's and don'ts til julefred

Featured Image

Holder I juleferie i din virksomhed - selvfølgelig med undtagelse af økonomiafdelingen og supporten? Sådan er det også her i Inspari. Mens økonomi laver årsafslutning, sørger vi i supporten for, at vores kunders BI-løsninger leverer de rigtige og helt uundværlige tal til tiden midt i årsafslutningen. Her får du vores 5 vigtigste dos and don'ts til at få julefreden til at sænke sig over BI-afdelingen. 

#1 / Læg ikke deployments i uge 51 eller 52
Hvis en deployment fejler, er halvdelen af dit beredskab måske allerede på juleferie. Og så bliver dine kollegers juleferie unødigt berørt til stor ærgrelse for alle! 

#2 / Vær sikker på, at analyser, rapporter & dashboards er klar til årsskiftet
Vi anbefaler, at du kører en dynamisk periode. Tjek i din BI-løsning, at du kan vælge 2019-datoer – så er du klar til det nye år. 

#3 / Tjek, at dine budgettal for 2019 er synlige i BI-løsningen
Vi anbefaler, at du har en fast procedure for, hvordan budgettallene kommer ind i BI-løsningen. Tjek, at kildesystemerne indeholder de forventede tal. Så starter 2019 med et stærkt udgangspunkt.

#4 / Sørg for, at der er fyldt op med juleslik og clementiner til det arbejdende folk
Vi anbefaler en god blanding af både det mindre sunde og det sunde for at holde motoren godt i gang. 

#5 / Sørg for, at ”Niels fra it” ikke har pc'en med hjem i ferien
Hvis uheldet er ude, kan du eller dine kolleger altid kontakte Inspari Support på 70 26 22 56 eller support@inspari.dk. Så kan "Niels" holde ferie med familien i stedet for at tænke på fejlende SQL-jobs og dataload. 

Glædelig jul & godt nytår! 

Ps. Hvis du går med tanker om en supportaftale, kan du læse mere her: Inspari Support eller kontakte os på info@inspari.dk / +45 70 24 56 55