Tag din virksomhed 
til nye højder 

 

Vil din virksomhed kunne tiltrække fremtidens talenter og stille nyeste teknologi til rådighed, så er cloud-rejsen særdeles vigtig at påbegynde. De fleste kender til begrebet cloud, men kender du den værdi, som din virksomhed kan opnå ved en cloud transformation?


Book uforpligtende møde

background-half-rob-1

Hvorfor 
cloud?

Teknologisk og øknomisk skalérbarhed
Først og fremmest vil din virksomhed med en cloud baseret løsning opleve markant øget både teknologisk og økonomisk skalérbarhed. 

Den teknologiske skalérbarhed øges idet cloud-baserede applikationer giver dig mulighed for nemt at skalere op og ned alt efter behov. Det betyder, at du altid hurtigt kan reagere og eksempelvis kan din forretning hurtigere få adgang til microservices, der understøtter specifikke dele af virksomheden hvis nødvendigt.

Med øget økonomisk skalérbarhed refereres der til betalingsmodellen for cloud, ’pay as you go’, der er variabel modsat fixed costs. Med ’pay as you go’ betaler du kun for det, du bruger, modsat en on-prem løsning der forudsætter, at du betaler 100% for dine servere hele tiden – også selvom du ikke nødvendigvis udnytter kapaciteten til fulde. Oplever din virksomhed peaks i efterspørgslen, kan du naturligvis nemt tilføre ekstra ressourcer til din cloud løsning.

Sikkerhed & GDPR
Microsoft Azure er den cloud provider, som har den højeste certificering omkring sikkerhed og GDPR – to enormt vigtige ting at have styr på, når du transformerer din virksomhed om til cloud. Ligeledes er data governance et nøgleelement i en solid datastrategi. Hertil findes der services i Azure (eksempelvis Purview), der fungerer som en integreret del af en samlet cloud dataplatform, som sikrer governance på platformen.

Microsoft som partner
Når en virksomhed gennemgår en cloud transformation, skabes der et partnerskab mellem dem og Microsoft. Dette samarbejde reducerer maintenance delen for virksomheder der, grundet samarbejdet, ikke længere står alene med ansvaret for løsningen.

Opsummeret i én linje: En cloud løsning tager din virksomhed samme sted hen som din data - nemlig til nye højder.

 

Hvad er 
en cloud løsning?

Cloud løsninger er ganske enkelt løsninger, der er cloudbaseret. Det betyder, at data er til rådighed via internettet, og det bliver dermed mere tilgængeligt end den alternative on-premise løsning, hvor applikationer er installeret på en fysisk maskine - måske endda på ældre hardware. At data er tilgængelig via internettet betyder også, at du på minutter kan være online og konfigurere dine cloud servere til dine workload needs. Hvis du skal have sat et nyt miljø op, kræver det heller ikke, at du bestiller og venter X antal måneder, men derimod har du den indenfor få minutter, hvilket skaber en høj fleksibilitet.

I en verden hvor hybrid work og en distribueret workforce er new normal, er der høje krav til data og tilgængelighed af samme. Det afleder nye behov, som en cloud platform er med til at understøtte.

Hos Inspari er Cloud lig med Microsoft Azure. Det er det fordi MS Azure Services giver os vished for, at du får den bedste cloud løsning i forhold til sikkerhed, fleksibilitet og økonomi.

4 grunde til at vælge cloud

Icon - Blue - Plus

Høj skalérbarhed

Icon - Blue - Plus

Sikkerhed i topklasse

 

Icon - Blue - Plus

Fremtidssikring af din virksomhed

Icon - Blue - Plus

Fleksibilitet

 

Hvad kan Inspari hjælpe med?

Hos Inspari vil vi gerne hjælpe din virksomhed med at få mest mulig værdi ud af at være i skyen. Det kan kun lade sig gøre på grund af vores dedikerede og passionerede cloud specialister og konsulenter, der med gennemsnitligt over 15 års erfaring i feltet og med den nyeste cloud teknologi sørger for en risikofri cloud implementering, og garanterer dig forretningsværdi på den anden side.

Tænker du, at Inspari lyder til at være en samarbejdspartner for dig så kontakt os endelig til en uforpligtende snak.

Book uforpligtende møde 

Cloud migration 
strategy

Før du kan hoppe ombord og nyde alle goderne ved cloud, er det essentielt at lægge en cloud strategi. En cloud strategi hjælper dig med at sætte en retning for, hvordan de forskellige afdelinger skal arbejde med cloud, og hvordan potentialet bliver udnyttet bedst muligt. En cloud strategi besvarer spørgsmål som: I hvilken rækkefølge skal virksomhedens workloads migreres til cloud? Skal alle workloads migreres? Hvilke forretningsmæssige behov kan bedre understøttes i skyen?

Cloud er ikke nødvendigvis et spørgsmål om enten eller; flere ser behovet for en hybrid løsning. Hos Inspari har vi udviklet vores eget framework, Cloud by Inspari, til at flytte virksomheder sikkert i skyen hvor vi blandt andet følger elementer af Microsofts Cloud Adaption Framework (CAF).

Lær mere om Cloud by Inspari her

background-half-anders-kamilla2

Cloud 
implementering 

Modellen til venstre ridser implementeringsprocessen groft op i tre faser. Før alt dette har en 'migration assessment' fundet sted for at undersøge, hvilke cloud muligheder I har.  


Migration & Catch-up
I denne fase er fokus på selve migrationen og opbygningen af platformen. Hertil hører tests og change-over. 

Co-creation
I co-creation fasen er brugerne i centrum. Her handler det om ændring af mindset og træning i de forskellige tools. 

Full service
Når I har været igennem ovenstående faser, er I parate til at udnytte cloudens fulde potentiale. Herfra yder Inspari Support full-service der dækker vedligeholdelse, support og hjælp til projekter.

cloud migration

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.