Logoklods - White

Vælg en
CSP partner 

Logoklods B - White

Der kender dig og
 din organisation

Icon - Blue - Plus

Transition
framework

Vores gennemtestede framework guider dig i skyen og sikrer høj kvalitet.

 

Icon - Blue - Plus

Inspari cloud services

Vores add-on giver dig unik indsigt og overblik på tværs af dine services i Microsoft Azure.

 

Icon - Blue - Plus

Specialist
advisory

Vi rådgiver dig og dine medarbejdere om alt fra mindset til specifikke teknologier. 

Icon - Blue - Plus

Verdensklasse
support

Vores dygtige Inspari Support kender din løsning og hjælper dig, når du har brug for det. 

Vælg Inspari som 
Cloud Solution Provider (CSP)

En moderne dataplatform i Microsoft Azure er et stærkt udgangspunkt for at bruge nye teknologier, handle hurtigt på forandringer og kunne digitalisere og transformere en organisation.

Derfor anbefaler vi, at du vælger en CSP-partner, som kan hjælpe din organisation med at få mest mulig værdi ud af data - både i dag og på lang sigt. 

En CSP-partner står for alt fra at levere løsninger og indkøbe licenser til fakturering og support. Microsoft Azure er designet til, at du kan have flere CSP-partnere inden for forskellige områder, fx CRM, ERP eller dataplatform. Du kan derfor frit vælge den CSP-partner, der giver størst mulig værdi til din virksomhed. Og i Inspari vil vi gerne være CSP-partner på din dataplatform. 

Når du vælger Inspari som partner, går du servicevejen. Det betyder, at du får det hele ud af boksen - en moderne dataplatform med fuld service.

Du slipper for bekymringer om alt fra at patche i weekenden, om der er diskplads nok, og om du kører på de nyeste versioner, og du kan samtidig hvile trygt i, at sikkerhedsniveauet er det bedst mulige og bygget direkte ind i din platform.

Som kunde i Inspari kan du inde i vores kundeportal se dit forbrug på tværs af dine Azure Services. Du får alarmer, hvis dit forbrug overstiger det, du forventer, og vi står på mål for, at du har netop de ressourcer, der passer til dig behov – hverken mere eller mindre.

saxo region-midt kvadrat pandora hedeselskabet boconcept carletti dla-piper karnov-group tv2 toyota sparinvest gyldendal bauhaus stibo-systems borg-automotive bygma damstahl sunset-boulevard georg-jensen dk-company jan-nygaard bestseller søstrene-grenes tdc-erhverv danske-bank

Quote - Bluee

Med vores nye platform i skyen har vi fået et fundament for virksomhedens fremtidige udvikling. Løsningen er fleksibel og skalerbar, og den understøtter samtidig vores fremtidige valg af ERP-system. BI er blevet et vigtigt værktøj i styringen af vores virksomhed. Det giver os relevante fakta og indsigt, som er helt central for vores beslutninger.


– Carsten Kristoffersen, Chief Financial Officer, BORG Automotive

Læs casen om Borg Automotive

case_borg_automotive_1000x768

Skal Inspari være din CSP partner? 


Med Cloud by Inspari gør vi det enkelt for dig at være i skyen. Vi kender Microsoft Azure ind og ud, og vores egne systemer bor der. Samtidig kender vi også din virksomhed - vi kan i hvert fald komme til det.

Med over 1200 data-projekter bag os har vi helt sikkert mødt virksomheder, der minder om din. Og skyen er ikke one-size fits all. Derfor ved vi, hvordan vi tilpasser din cloud-platform til din virksomheds behov.

Spørgsmål eller møde? 
Vi er klar!

Hvad enten du har spørgsmål til Cloud by Inspari eller er klar til et møde, sidder vores team af specialister klar til at hjælpe dig.

Udfyld formularen, så svarer vi hurtigst muligt og senest inden for 24 timer. 

Spørgsmål? 
Tag endelig fat
 i mig

 

Anja Overgaard
Commercial Lead Executive

event@inspari.dk  /  +45 3121 6843

 

anja_overgaard_600x600