Microsoft Azure
synapse analytics

Mød Azure Synapse Analytics - en stærk analysetjeneste i skyen skabt til virksomheder, der vil samle og forenkle adgangen til data og analyser af big data.

Med Azure Synapse Analytics får du en samlet platform, som gør data tilgængeligt for mange forskellige brugergrupper inden for samme økosystem – naturligvis med den rettighedsstyring, du kender fra Azure. Tjenesten er et enterprise-produkt til virksomheder med behov udover det sædvanlige. Til gengæld får virksomheder også en samlet platform udover det sædvanlige.

background-half-anders-kristina

Styrk mulighederne for forskellige brugertyper

På tværs af virksomheden kan alle de forskellige brugertyper tilgå ressourcer nemt og enkelt – selvom behovene er ganske komplekse og forskelligartede.

Én tjeneste til hele processen

  • Synapse er bygget til at kunne skalere op til petabyte-skalaen, med mulighed for at tilpasse omkostningerne til netop din virksomheds datamængder.

  • Du får en samlet oplevelse til indtagelse, forberedelse, administration og levering af data, så data lynhurtigt er klar til brug til business intelligence, machine learning og meget mere.

  • Den tætte kobling mellem udvikling og produktion gør, at du hurtigere kan gå fra ”one off” til at køre kontinuerligt.

  • Derved hjælper Synapse med at bygge bro mellem Data Scientists og den efterfølgende driftsopgave.

Én platform
mange brugertyper


Forretningsanalytiker
Med Power BI som værktøj har analytikere adgang til fælles datasæt og til at dele data både i og uden for organisationen.

Datateknikere
Datateknikerne har med Azure Synapse Analytics mulighed for at få et kodefrit visuelt miljø til arbejdet med datapipelines og oprette proofs of concept på få minutter.

Databaseadministratorer
Med Azure Synapse Analytics, er det muligt for databaseadministratorer at automatisere optimeringerne af forespørgselser.

Dataeksperter
Dataeksperter kan med Azure Synapse Analytics på få minutter udarbejde konceptdokumentation eller arbejde med nye eller eksisterende ressourcer på tværs af enorme mængder data.

It-teknikere
For It-teknikere er det med Azure Synapse Analytics muligt at behandle big data med både beregning og klargjort beregning på en effektiv måde med stor fokus på beskyttelse af data.

background-half-2

Azure synapse studio

Synapse Studio er en webportal, der giver de mange forskellige brugergrupper det fulde overblik over de mange muligheder i Azure Synapse Analytics – uden at skulle logge ind i hver applikation, fordi adgangen er indbygget i Synapse Studio.

I Synapse Studio får du således én brugergrænseflade, hvorfra du kan tilgå alle dine Azure-services og dermed håndtere data fra vugge til grav. Du får monitorering, orkestrering, pipeline og run times i ét interface, så uanset om du laver machine learning, ETL eller Power BI, får du nem adgang til alt. Derfor konsoliderer Synapse Studio datasiloer og samler alle typer data til gavn for en virksomheds mange brugertyper.

Omdrejningspunktet for Azure Synapse Analytics er Azure data warehouse. Du har alle de connectors til rådighed, som du også havde fra hver enkelt service.

I Synaspe Studio kan du se dine data fra en hvilken som helst storage, og du får derfor en tættere integration til al storage.

Skal vi mødes hos dig eller hos os?

Hvis du tænker, at tiden er inde til et møde eller et uforpligtende kald, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du udfylder bare formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt for at finde et godt tidspunkt.

microsoft partner
WE Partner Pledge Badge_transparent