Dataklubben sæson 3 episode 1

 

Data science i LEGO

Dataklubben skyder sæson 3 i gang, og hvad bedre end at lægge hårdt ud med LEGO, data science og Gartner Magic Quadrant for Analytics & BI Platforms 2020 – i én og samme podcast?!

I denne uge møder vi Morten Ørris Poulsen, Director og Principal Data Scientist i LEGO. Morten er tidligere ansvarlig for LEGOs Business Intelligence Competency Center (BICC) og har gennem de seneste år været en del af Data Science-teamet. Glæd dig til at høre om rejsen fra at prædike ”én version af sandheden” og supportere specifikke tools til at være en del af et stort SAP-setup med open source, masser af algoritmer og data-selvforsynende afdelinger.

Men hvad gør man, når en algoritme ikke er 100% sikker i sin prædiktion? Hvordan opnår mennesker tillid til algoritmerne? Og hvordan koeksisterer det mere traditionelle BICC og Data Science i praksis med hver deres platform og tilgang til data?

Hvis du er nysgerrig på data science, kompetencer og tilliden mellem mennesker og algoritmer, så er dette et must-listen!

God fornøjelse i Dataklubben.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.