Business Intelligence Konsulent
i Inspari


Udover at være et business intelligence konsulent job, hvad byder rollen som BI konsulent i Inspari så egentlig på? Svaret er, at din rolle afhænger af, hvad du kommer med af erfaringer – og hvad vores kunder efterspørger. I rollen som business intelligence konsulent i Inspari kan dine kompetencer og opgaver spænde fra A-Å eller på Microsoft-sprog: fra Power BI til Azure.

background-full-kamilla-anders-1

Rollen som
BI konsulent


Rollen som business intelligence konsulent i Inspari rummer meget mere end blot business intelligence. Rollen har udviklet sig fra at omhandle BI til at favne bredt indenfor data-paletten. Det betyder, at vi ikke har konsulenter, som kun arbejder med BI, hvorfor vi hos Inspari kalder vores konsulenter Data Consultants og andre titler, som rimer på cloud, AI, data, business og mere til.


Full-stack konsulenter

Den klassiske BI konsulent skal udvikle sig og rumme nye teknologier - men frygt ej, du behøver ikke være verdensmester i det hele fra en start, så længe du har mod på at lære (endda af de bedste i branchen) og altid stræbe efter at blive endnu dygtigere.

Vigtigheden af BI konsulenternes brede data-kompetencer understreges af vores full-stack teams, der gør det muligt for os at levere en bred vifte af kompetencer. Sådan sikrer vi os, at vi altid altid er i stand til at hjælpe vores kunder bedst muligt.

Er du allerede hooked på rollen som BI konsulent? Og har du også lyst til at boltre dig på den ultimative data- og BI legeplads, Inspari? Så hop ind og se vores ledige stillinger. Det kan være, at du er heldig at finde lige det business intelligence konsulent job, du leder efter.

Ledige stillinger

When you grow
we all glow


I Inspari er nogle af vores nøgleord viden og sparring, for jo dygtigere vi er hver især, jo bedre er vi som hold. Derfor kan du som business intelligence konsulent i Inspari være sikker på altid at være opdateret på de nyeste metoder og teknologier.

Vi tilbyder løbende uddannelse, træning og certificeringer til vores BI-konsulenter, så de altid er up-to-date med den nyeste viden, der giver virksomheder og mennesker indsigt og gør dem i stand til at handle på data.

Læs mere her: When you grow we all glow

background-half-kristina-2

 

En BI konsulent løn


Som BI-konsulent i Inspari skal du i bund og grund trives i konsulentrollen og i fakturerings-mindsettet, der forudsætter, at du selv tager ansvar for din tid og for at fakturere dine timer. Hos os finder du ikke en fixed business intelligence konsulent løn. Vi tilbyder dig til gengæld en attraktiv løn, der modsvarer dine kompetencer.

Sammen med din teamleder planlægger du løbende din udvikling, så du kan udvikle dine kompetencer til at matche både dine interesser og efterspørgslen i markedet.

It takes heartwork
to be leading people


Som en del af vores heartwork-kultur vil du mærke, at ambitioner og forventninger går hånd i hånd med passion og holdånd. Vi tror på, at vi vinder sammen, når vi spiller hinanden gode med hver vores stærke kompetencer og personligheder.

Som arbejdsplads ønsker vi at møde vores BI-konsulenter som de hele mennesker, de er – med familie, fritid, venner og ambitioner om at præstere. Derfor vil du møde en høj grad af fleksibilitet og tillid, hvor man, i respekt for kunden, teamet og opgaven, kan levere sine timer hvor og hvornår det passer bedst ind.


Inspari Social Club

Hos Inspari værner vi om vores kollegaer. Derfor har vi har en enormt aktiv personaleforening, som favner meget bredt i deres aktiviteter. Så hvad enten du elsker at smashe bolden afsted til Padel, er en haj til CS:GO, elsker at gå i biografen eller bare helt vildt glad for en god fest med kollegaerne garanterer vi, at der er reserveret en plads til dig.

Pointen er nemlig, at du får et stort udvalg af aktiviteter, så du kan vælge netop det, du har lyst til.

Læs mere her: Hverdag og fest

summer_party_2021_3-1

Quote - Whitee

Hos Inspari er der rig mulighed for faglig udvikling, da man er iblandt dygtige kollegaer hele vejen rundt og får mulighed for at arbejde med de nyeste teknologier på tværs af mange forskellige industrier og virksomheder. Vi har en rigtig god kultur, der handler om at løfte i flok, hvorfor man altid kan få en hjælpende hånd. Vi går op i at kende hinanden mere end bare professionelt gennem sociale arrangementer af forskellig art, hvilket skaber et rigtigt godt fællesskab på tværs af forretningen.


Anders Friis, Senior Cloud Solution Architect, Inspari

background-half-anders

(Party) among the best
to be the best


I september 2021 afholdte vi vores længe ventede summer party. Her stod den på garden games, lækker mad, fed underholdning, drinks og god stemning ad libitum. Se videoen her og få et indblik i festen. Psst... Selvom stemningen næsten kan mærkes igennem videoen, lover vi dig, at den er er federe in real life.

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.