Styrk infrastrukturen 
med DataHub

Datahub, Data hub, Datahubben eller bare hubben – kært barn har mange navne. Fælles for dem alle er løsningen bag der styrker infrastrukturen i din virksomhed og skaber nem tilgængelighed mellem datakilder og brugere. Kunne du tænke dig, at blive klogere på DataHub? Så er du landet det helt rigtige sted.


Book uforpligtende møde

background-half-ida4

6 hurtige om datahub

Hvad er en datahub
En datahub er skabt til at opbevare og udstille data, så data er nemt tilgængeligt for både brugere og forskellige systemer. En slags go-to-sted for data i enterprise-størrelse organisationer.

Hvad er formålet med en datahub
I en datahub har du datasæt fra forskellige kilder samlet ét sted og på en ensartet måde. Herefter kan brugerne så ad hoc hente de data eller føre dem ind i et data warehouse eller i de applikationer, hvor de giver mening for organisationen.

Fordelene ved en datahub
Den helt klare fordel ved datahubben er, at den nedbryder siloer og forener al data i en brugerflade. Med al din data samlet ét sted følger et overblik og en tilgængelighed på tværs af data.

Hvordan skaber en datahub værdi
Værdien af en datahub træder tydeligt frem i organisationer, der vil gøre data operationelt. En datahub styrker infrastrukturen og skaber nem tilgængelighed mellem datakilder og brugere.

Datalake vs datahub
Den primære forskel mellem en datahub og en datalake er måden, man tilgår data på og den struktur data ligger i.

En datalake indeholder rådata i forskellige formater med begrænset forsikring af kvalitet, hvorfor det kræves, at der manuelt tilføres værdi til data. Data Laken har sine fordele ved data preparation, rapportering, visualisering, advanced analytics og data science og machine learning.

Datahub derimod indeholder semistrukturerede data, som er centraliserede og dermed let tilgængelige og delelige på tværs af applikationer.
Opsummeret i grove træk dækker de to ikke nødvendigvis samme behov; En datalake er endestationen for data og har til formål at understøtte virksomheders dataanalyse hvorimod en datahub gør data let delelig.

Azure Datahub
Datahub er det generelle term for at samle sine datakilder et sted og skabe ensartethed i data og fomat der gør det muligt at interagere og centralisere dem. Ressourcerne bag dette kan være fra Azure. Kombinerer man derfor sin datahub med ressourcer i Azure, kan man udvide sine organisationsdata på ingen tid.

Inspari Datahub
leverer data lige til døren 24/7

Vil du gerne udnytte potentialet i data fra fx Facebook, Dynamic 365 CRM eller Virk endnu bedre i hverdagen? Vil du gerne berige dine analyser og eksisterende systemer med data udefra, men synes det er for besværligt at håndtere selv? Har du brug for at få leveret data fra forskellige datakilder, så data nemt og ubesværet bliver en del af dit beslutningsgrundlag? 

Inspari Datahub leverer datasæt fra forskellige kilder samlet ét sted fra og på en ensartet måde. Vi leverer således rådata til dig, i stedet for at du selv skal hive data ud af fx Facebook eller Dynamic 365 CRM. Herefter kan du selv plukke de data, du har behov for, og føre dem ind i dit data warehouse eller der, hvor de giver mening for dig og for din forretning.  
Og ansvaret for at data altid flyder? Det er selvfølgelig vores - 24/7! 

background-half-laerke-anders

Inspari Datahub 
i praksis 

Få leveret data lige til døren 
Inspari Datahub er en abonnementbaseret tjeneste til dig, som vil have data leveret lige til "døren". Du køber selvfølgelig kun adgang til de datakilder, som du har behov for - og din adgang til vores Datahub er baseret på din eksisterende aftale med den enkelte tjeneste.  


Dataflowet der aldrig fejler

Lige nu skal du selv sørge for, at data flyder fra alle de eksterne datakilder, som forretningen har behov for i det daglige arbejde. Og selvom systemer i udgangspunktet ikke fejler, så kan det ske for ethvert system, at dataloadet fejler eller der er knas på linjen. I stedet for at du selv står med ansvaret for at få dataflowet rettet til, sørger vi for det. Med et abonnement på Inspari Datahub vil du ofte slet ikke opleve, at en datakilde fejler, fordi det opdager vores overvågning, så vi kan rette til, allerede før du mangler dine data.  


Datakilden bestemmer frekvensen
Vi leverer rådata ind i stage-miljøet, hvorefter du – eller din samarbejdspartner - håndterer, hvordan data skal leveres videre ind i jeres systemer, platform eller data warehouse. Inspari Datahub kan levere data med den frekvens, som datakilden kan levere, så hvis kilden kan levere i realtid, kan vi også. 

background-half-rasmus4

 

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt. 

Gevinster ved
Inspari Datahub

 

Hurtig implementering  
Du er lynhurtigt på Inspari Datahub, da implementeringen er enkel.  

Relevante datakilder  
Du vælger kun de datakilder, du har brug for. 

Ingen binding 
Du er ikke bundet af dit abonnement og kan altid tænde og slukke efter behov.  

Ensartede data  
Du får ensartede datakilder og skal derfor kun koncentrere dig om at få værdi ud af kilderne.  

Fuld sikkerhed & support 
Du får både fuld support og 100% sikkerhed omkring dine data. 

 

Byg logik ind i dine data 
sammen med Inspari

Inspari Datahub leverer rådata og ikke forretningslogik. Det er egentlig helt logisk, fordi alle virksomheder har forskellige KPI’er, forskellige måder at håndtere data på og ikke mindst forskellige front-end-tools. Heldigvis har vi et team af specialister og konsulenter, som kan rådgive og implementere netop den forretningslogik, som giver mening for dig og dine kolleger. Inspari Datahub er helt uafhængig af din platform og din front-end, så hvis du har behov for eksterne rådata, er Inspari Datahub relevant for dig. 

Nogle virksomheder vil selv håndtere rådata, så hvis du har kompetencerne internt, kan du selvfølgelig stå for data fra Inspari Datahub – det bestemmer du. 

background-half-ida-1

Datakilder & roadmap

Inspari Datahub indeholder en række datakilder, som er klar til dig

Samtidig har vi et stærkt roadmap af nye datakilder, som vi netop nu er i gang med at gøre klar til dig og til de andre brugere. Så snart en kilde er tilgængelig i Inspari Datahub, kan du købe adgang til den. Hvis du har specifikke datakilder, som vil gøre en forskel i din hverdag, tager du fat i os til en videre dialog om udviklingen.  

Datakilder nu

Workday Adaptive Planning
Gartners højtrangerede budgettering- og forecasting software kan blive din økonomiafdelings bedste ven. Med data fra Workday Adaptive Planning bevæger du dig væk fra forældet, statisk planlægning imod en rullende budgetteringsproces med real-time data. Inspari DataHub vil derfor gøre din virksomhed i stand til at kunne træffe beslutninger i nutid og styre virksomhedens performance i en ønsket retning.

Dynamic 365 CRM 
Mangler din virksomhed et stærkt, strategisk værktøj, der giver dig mulighed for at spore og analysere alle kundekontaktpunker? Med data fra Dynamic 365’s CRM-softwareløsninger i Inspari Datahub vil din virksomhed kunne træffe sikre, databaserede beslutninger, der er med til at styrke både din virksomheds vækst og kunderelationer.

 

Facebook 
Lige så mange spændende indsigter som Facebook kan levere, lige så svært kan det være i praksis. Med Inspari DataHub får du leveret dine Facebook-data nemt, så du kan berige dine eksisterende systemer med kampagnedata, likes, impressions, clicks, osv. Det giver dig et stærkt indblik i, hvad du skal gøre mere af – og hvad du skal holde igen med. 

Virk
Vil du have mulighed for at slå cvr-numre op direkte i dit front-end-værktøj? Vil du have altid-opdaterede data om dine kunder? Med data fra Virk får du blandt andet løbende informationer om cvr-nummer, branchekode, antal medarbejdere og adresse.    

Future roadmap  

• Snapchat  
• LinkedIn Ads  
• Google Analytics  
• Google Ads 


Dit behov? 

Har du en specifik datakilde, som du har behov for? Så kontakt os for at høre mere om vores roadmap - måske er netop din datakilde på vej?