Inspari er årets Microsoft Partner inden for Intelligent Data Platform


Sammen med prisen gav Microsoft os blandt andet følgende ord med på vejen:

Congratulations to Inspari for winning the Intelligent Data Platform Partner Award 2024! Inspari has delivered, designed, and deployed outstanding solutions on Azure using data technologies, showcased expertise in building effective and scalable solutions. 

Læs case om dataplatform hos Energinet

 

 

035  MICROSOFT PARTNER AWARDS 2024

 

Quote - Bluee

At blive nomineret i tre kategorier til årets Microsoft Partner Awards 2024 er en kæmpe ære. Når vi så oven i købet vinder prisen som årets Microsoft Partner inden for Intelligent Data Platform kan jeg næsten ikke blive mere stolt. Det er en fantastisk anerkendelse af mine dygtige kolleger og det arbejde, de hver dag leverer hos vores ambitiøse kunder - naturligvis i tæt samarbejde med Microsoft. Et samarbejde, der snart strækker sig over to årtier.

Prisen afspejler vores engagement i altid at ville udvikle og styrke fundamentet for brugen af data & AI på tværs af hele Microsofts økosystem. Mine kolleger har altid øjnene rettet mod næste certificering og deres passion for at skabe resultater, for at samarbejde og for at være den bedste partner for vores kunder er kernen i alt det, der gør os til Inspari - a valantic company. 

Fra alle i Inspari skal der lyde en kæmpe TAK til vores kunder for deres tillid og for igen og igen at vælge Inspari som deres partner mod en Intelligent Data Platform - og en kæmpe TAK til Microsoft for samarbejdet og for år efter år at anerkende vores dedikerede arbejde. 

Heino Lærke Vigsø, Managing Director, Inspari - a valantic company

 

 

 

Intelligent Data Platform

 

Hent inspiration til at komme foran med data & AI

Icon - Blue - Equal

Digitalisering og datadrevne indsigter til en grønnere energisektor

Med en revolutionerende dataplatform, der sikrer én brugerindgang til beslutningsunderstøttelse, sætter Energinet kursen mod en (endnu mere) digitaliseret fremtid. 

Gå til casen

Energinet1

Hent guiden her:

spreads-1080x1080_download

 

Rosa Ryberg
Director
&
Kenneth Holm Jensen
Business Development Director

rosa-logoklodskenneth-logoklods