Webinar on-demand:
Mød din nye AI-assistent og se demo af Copilot i Microsoft 365

 

Se webinaret gratis herunder og mød din nye AI-assistent -  Copilot i Microsoft 365 - der giver dig helt nye måder at arbejde effektivt på. Du får både viden om teknologien og en demo af, hvordan Copilot365 virker. 


Spørg os bare helt uforpligtende

 

 

2404 INSPARI_365 Webinar_LinkedIn_1080x1080_2-1

 

 

Mød din nye digitale assistent

 

Copilot for Microsoft 365 er en digital assistent drevet af kunstig intelligens, som integreres i de velkendte Microsoft-applikationer, herunder Word, PowerPoint, Excel, Outlook og Teams. Denne teknologi giver dig mulighed for at effektivisere og forbedre din arbejdsdag ved at assistere med en bred vifte af tidskrævende opgaver.

Med Copilot kan du for eksempel få avanceret hjælp til at analysere data, formulere tekster, integrere billeder, samt skabe overskuelige resuméer af Teams-møder og e-mail-korrespondancer. Endvidere kan du omdanne Word-dokumenter til indbydende PowerPoint-præsentationer. Med tusindvis af funktioner ved hånden åbner Copilot op for en verden af muligheder, der kan transformere måden, du arbejder på.

 

Gode grunde til at se med


Formålet med webinaret er at tilbyde dig en demo, der giver dig en god forståelse af Copilots funktioner og integration i Office 365.

Vi vil guide dig gennem anvendelsen af Copilot i dine daglige opgaver, med fokus på at forbedre din brug af Teams og Outlook, og vi vil vise, hvordan Word, Excel og PowerPoint kan blive endnu stærkere værktøjer i dine hænder.

På webinaret kommer vi til at dykke ned i:

- "What Copilot is, what it isn't".
- De konkrete fordele og - effektivitetsgevinster, du kan opnå.
- Praktiske anvendelsesområder.
- Vigtigheden af datastyring og sikkerhedspolitikker.
- Vejledning i brugen af AI prompting og fordelene ved Copilot Labs.
- Inspiration til hvordan Copilot kan anvendes i din organisation.

 

60 minutter i godt selskab med eksperterne

Hvis du har spørgsmål til webinaret, svarer vi gerne på disse i formularen herunder.

 

Åbn i full size for en endnu bedre oplevelse

Hent slides fra webinaret

 

Stil dine spørgsmål til eksperterne 

Værsgo, her er flere webinarer til dig

 

Vil du vide mere om
Copilot? 

 

Uanset om du har konkrete spørgsmål til webinaret eller vil høre mere om Microsoft Copilot konkret ift. din virksomhed, så er vi her.

Som implementeringspartner på Microsoft Copilot hjælper vi vores kunder med netop det, de har behov for - hvad end det er rådgivning og sparring, implementering eller hjælp til forankring. 

Stil dit spørgsmål eller ræk ud og lad os tage en uforpligtende snak om de bedste muligheder for dig og din organisation.