Icon - Blue - Equal

Styr vækst og 
øg performance 
med BI

case_nic-christiansen_800x800

Alle cases

Nic. Christiansen Gruppen

www.nc.dk

Nic. Christiansen er en datadrevet organisation, som gennem business intelligence får indsigt på tværs afdelinger. Med BI som værktøj kan virksomheden sikre, at de altid holder kæden stram. 

Hvad er Nic. Christiansen Gruppen?

 

Guide: Succes med BI

Det ledte 
Nic. Christiansen efter

Bilbranchen er ikke noget easy-ride, og virksomheden Nic. Christiansen Gruppen ved, at den kan øge performance på tværs, ved at sikre de rigtige informationer til de rigtige folk. Men dette kræver, at det omfatter alle de forretningskritiske processer.

En finanskrise uden en BI-løsning? Det var endt helt galt.
Jan Stæremose Enke
CFO, Nic. Christiansen Gruppen

Den implementerede 
løsning


Siden 2007 har Inspari hjulpet Nic. Christiansen Gruppen med etablering af en omfattende løsning, der konstant er under udvikling. For at holde sig foran i et kompetitivt marked bliver der konstant fintunet med stor involvering fra forretningen. Løsningen dækker i dag både import forretningen, retailbenet samt et Leasing-/Finansieringsselskab i NCG Finans. Med omfattende rapporter og analyser er virksomheden i stand til at få den viden, der er behov for, for at kunne øge performance og styre væksten.

 

nic_christiansen

 

Det fik Nic. Christiansen
ud af løsningen

 

"En finanskrise uden en BI-løsning, det var endt helt galt". Sådan betegner Jan Stæremose Enke vigtigheden af den nuværende løsning. Den er et vigtigt omdrejningspunkt, der i dag giver værdi til store dele af forretningen. Og på trods af en Microsoft Dynamics AX implementering har den bibeholdt sin struktur og i særdeleshed sin vigtighed.

Med løsningen og en dygtig forretning fortsætter Nic. Christiansen Gruppen med at øge markedsandele og ekspandere en nordisk koncern - ud fra sunde jyske forretningsprincipper.

Hvad er Nic. Christiansen Gruppen?

Hos Nic. Christiansen Gruppen i Kolding står man i dag for importen af nogle af Danmarks mest populære bilmærker - Hyundai samt Land Rover og Jaguar. Man driver desuden et succesfuldt retailben kaldet NCG Retail, der findes i hele Danmark, Norge og Sverige under navnene BAG (Bayern Auto Group), Terminalen og NCG Nordic Retail.

Kan vi hjælpe dig?
Skriv til os her

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.