4 min læsning

Inspari lancerer  systemer til ESG-rapportering, energioptimering og bedre bygningsdrift

Featured Image

Den ene automatiserer ESG-rapporteringen og indsamling af ESG-data. Den anden gør bygninger intelligente og nedsætter energiforbrug og CO2-udledning. Mød de to nye Inspari-løsninger, som skubber den grønne omstilling fremad.

 

Actify ESG. Og Actify Smart Building

Det er navnene på to nye SaaS-systemer, som via data, AI og machine learning skal hjælpe virksomheder til at nedsætte CO2-udledning og energiforbrug - og automatisere ESG-rapporteringen og sikre compliance.

Carlsberg, Associated Danish Ports, OfficeLab og Implement Consulting Group er allerede i gang, og Microsoft har fremhævet løsningerne i sit Technology Center i København.

Den lovende start bekræfter de store forventninger hos CEO hos Inspari, Jens-Jacob Aarup:

”Det er to komplette systemer, som automatiserer og visualiserer alt tilgængelig data, som virksomheder skal bruge til ESG-rapporteringen og generelt til at tackle den grønne omstilling, de stigende energipriser og CO2-udledning,” siger Jens-Jacob Aarup.

Data skal være et aktiv i den grønne omstilling - ikke et arkiv

Som et af Danmarks førende data consultancies fylder data alt hos Inspari, som også har bæredygtighed som en kerneværdi.

Det to ting forenes i Actify ESG og Smart Building, forklarer Jens-Jacob Aarup:

"For de fleste er ESG en masse manuelle regneark, hvor man taster statiske og historiske data ind. Vi vil gerne mere end det. Vi vil have ESG-data ud at leve, så vi kan handle på dem og træffe gode beslutninger. Det er en løsning, som både revisoren kan tjekke af på, som er visuel og til at handle på, og som ligger i naturlig forlængelse af Insparis kerneydelser og værdier."

Sparer tusindvis af timers manuelt arbejde

Inspari har fra start fokuseret på, at mest muligt skal automatiseres, at det skal være nemt at komme i gang, og at Actify bliver aktive styringsredskaber, som skaber reel handling.

Fx tager det under én time at connecte alle de energikilder, sensorer og IoT-devices, der fortæller om forbruget i en bygning, og skabe et virtuelt og interaktivt bygningskort, hvor det hele overvåges.

Og ligeledes vil Actify ESG spare virksomheder for tusindvis af timers manuelt arbejde over årene.

Begge løsninger er abonnementsbaserede. 

Se mere om Actify ESG og Actify Smart Building.

 

Prøv Actify Smart Building gratis i 30 dage

 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@inspari.dk eller +45 70 24 56 55.