2 min læsning

Microsoft Tech Center fremhæver Insparis Smart Building-løsning

Featured Image

Microsofts Technology Center i København har udvalgt Insparis Actify Smart Building-løsning som en af de mest innovative sustainability-teknologier, som Microsoft fremhæver overfor de 150 største danske virksomheder, der hvert år besøger centeret.

Insparis nye Smart Building-løsning, Actify Smart Building, som samler, visualiserer og automatiserer alle bygningsdata og ESG-nøgletal, er nu officielt en del af Microsoft Technology Center i København.

Microsoft Technology Centers er ”tech hubs” i hele verden, som samler og fremviser de nyeste og mest lovende løsninger, bygget på Microsoft-teknologi.

Et sted hvor Microsofts 150 største kunder i Danmark som fx Mærsk, Novo, LEGO, Grundfos og Danske Regioner får ny inspiration til deres forretningsudvikling.


CEO: Stor cadeau og blåstempling

Kun løsninger med bred appel og potentiale kommer igennem nåleøjet hos Microsofts cirka 40 Technology Centers worldwide.

Det glæder Insparis CEO Jens-Jacob Aarup, at Actify er udvalgt:

”Det er en stor cadeau og blåstempling, at Microsoft fremhæver vores løsning over for store danske virksomheder, som i takt med stigende energipriser, øget fokus på ESG og grøn omstilling, og de nye fleksible måder at arbejde på efter coronapandemien, har behov for intelligente, langsigtede løsninger,” siger han.

Data, IoT og AI koblet med sustainability og ESG-rapportering

Actify Smart Building skaber visuel, digital model af bygninger og lokaler, som får egenskaber, tilstande og handlinger. Jo længere Actify har været i brug i en bygning, jo flere anbefalinger til fx energioptimeringer får man automatisk fra systemet. Dette foregår via dataanalyse og AI.

Samtidig visualiserer Actify al bygningsdata fra CTS-anlæg m.v., så du på lokaleniveau får overblik over energiforbrug og medarbejdernes brug af hvert enkelt lokale. Derved kan virksomhed udnytte sine faciliteter bedre og fx frigive ubrugte, men bookede lokaler, så de er ledige til andre.

Carlsberg, Implement Consulting Group, Office Lab og flere banker og byggemarkedskæder bruger i dag Actify til at energioptimere bygninger og energiforbrug.

Bæredygtighed er et afgørende konkurrenceparameter

Ifølge Microsoft går efterspørgslen efter intelligente løsninger, der kobler IoT, Machine Learning og sustainability stejlt opad.

CO2-neutralitet, klimahandling og bæredygtig governance er et kæmpe fokusområde for lovgivere, investorer, banker, medarbejdere og kunder.

Bl.a. siger 60 pct. af de adspurgte i en analyse fra Dansk Industri, at de oplever, at deres kunder og investorer har stigende krav og forventninger til virksomhedens arbejde med bæredygtighed, ESG og ansvarlig virksomhedsadfærd.

Så virksomhederne skal kridte skoene i den grønne omstilling. Her kan Actify Smart Building være et afgørende redskab for dem.

 

Prøv Actify Smart Building gratis i 30 dage

 

Har du nogen spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os på info@inspari.dk eller +45 70 24 56 55.