Dataklubben sæson 2 episode 5

 

Den store BI-transformation i Coloplast

 

I denne uge møder Dataklubben Anders Reinhardt, Director of BI i Coloplast. Lyt med, når Anders åbenhjertigt fortæller om den store BI-transformation fra en legacy-platform til en moderne BI & analytics platform. Gennem hele processen har change management været Anders’ vigtigste redskab til at håndtere de mange forandringer, der uundgåeligt sker, når en stor organisation med 12.000 medarbejdere starter på en frisk.

Så hvad sker der med teams og medarbejdere, når de ikke længere skal identificere sig med specifikke teknologier, men med kompetencer og viden?

Hvordan håndterer man forskellige holdninger til governance, når plejer er nedlagt? Og hvad laver Coloplasts 2 dedikerede user adoption specialister? Hvis du arbejder med business intelligence, cloud transformation, dataplatform eller rapportering, må du ganske enkelt ikke gå glip af denne podcast. Rigtig god fornøjelse i Dataklubben.

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.