Inspari
Management & Leadership

Ansvar og lederskab er centralt for vores organisation og i vores payoff, Leading People – Leading Business. Vi skal have dygtige, empatiske ledere, der går forrest og samtidig bidrager til at sikre vores position som Danmarks førende Data Consultancy. 

Dygtige medarbejdere kræver dygtige ledere. For at kunne indtage en lederrolle i Inspari - hvad enten det er som team lead, assistant team lead eller på VP-niveau - må du trives med ansvar, evne at lede folk på distancen og helt naturligt drage omsorg for folk omkring dig. At drage omsorg for din udvikling er samtidig et løfte, som Inspari giver til dig, og som du giver til dine medarbejdere. Vi skal værne om hinanden som hele mennesker med hjerte og hjerne, og det gør vi som en naturlig del af vores kultur, heartwork.

Glæd dig til at blive en del af et internt program med fokus på løbende uddannelse og sparring med dine kollegaer og ledelsen i hverdagen.

background-half-kristina-3

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.