Dataklubben adventspecial #1

 

Adventspecial #1

I denne første adventspecial har vi besøg af Charlotte Sønderskov, Global Director of BI i Pandora, Lars Holtse Bonde, data scientist i Rockwool og Michael Bech Bendix, transformationskonsulent i HC Institute. Dagens julepanel byder alle stærkt ind på digital transformation og de spændende diskussioner, der ligger i, hvad digitalisering helt konkret er, og om det svære ved transformation - for hvad er egentlig sværest? Digitalisering eller transformation? 

Du kan desuden glæde dig til at høre mere om, at hvis Brinkman siger, at vi skal stå fast - skal alle forretningsmodeller så digitaliseres? Og hvis den brændende platform er slukket, er vi så dygtige nok til at skabe et brændende ønske hos forbrugerne her i Danmark? Meningerne er mange og det samme er antallet af dagens producerede musetrapper! God fornøjelse i Dataklubben!

Kan vi hjælpe dig? 
Skriv til os her,

Hvis du har spørgsmål eller tænker, at tiden er inde til et uforpligtende kald eller møde, kan du kontakte os her. Vi ser frem til at høre fra dig og svarer hurtigst muligt.